.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Moje da ima takava tema no iskam da popitam!:)

zna4i iskam da popitam dali purviq put mnogo boli!i trqbva li da e s prezervativ?mi tova sa moite vuprosi nadqvam se da mi otgovorite!

mi VINAGI trqbva da e s prezervativ...pyk dali 6te boli mnogo zavisi ot mnogo raboti..no nqma da e bolka za umirane spoko
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

Цитирай Първоначално написано от ro6li4ka
    mi VINAGI trqbva da e s prezervativ...pyk dali 6te boli mnogo zavisi ot mnogo raboti..no nqma da e bolka za umirane spoko
    mm daaa :}}}}}

If4eto
    Guest
    A vie kak go ponesohte? Mnogo li be6e gadno? (I ako imate nqkoi syvet...

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    болката си зависи от организма, някои не ги боли, други - да
    а относно презерватива - почти задържително
    "Целувка за лека нощ"

аз бе
    Guest
    мили4ка мене не ме боле6е кои знае колко и болката е за кратко всмисал 4е я усе6та6 до един момент а презарвативат е 100% задалжителен понеже предполагам знае6 е мазен и това помага при проникването а от тук следва 4е болката е по-малка

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от аз бе
    мили4ка мене не ме боле6е кои знае колко и болката е за кратко всмисал 4е я усе6та6 до един момент а презарвативат е 100% задалжителен понеже предполагам знае6 е мазен и това помага при проникването а от тук следва 4е болката е по-малка
    да ама ако самата тя не е навлажнена каде ше ходи да са еМбе.. нали се сещаш сичко трябва да е на 6.. аз първия път за кфо да слага гума сякаш че ше забременее.. да да.. организма и още незнае кфо е тфа шишка а ше бременей..
    просто си играйте повече и така.. )
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си