От около месец съм харесала едно момче, което работи като барман в клуба, в който ходя. Не знам почти нищо за него - къде излиза,кои са приятелите му и т.н.,единственото,което знам е името му. Разбрах го благодарение на една приятелка,която попита сервитьорката в същия бар. Но тя (сервитьорката) май разбра,че всъщност аз съм харесала въпросния барман и после му беше казала и той изведнъж започна да ме забелязва. Дори и сервитьорката да не му е казала,че с моята приятелка сме се интересували,съм убедена,че той е забелязал,че не ми е безразличен.Няколко пъти,когато съм го поглеждала съм забелязвала,че ме гледа някак умислено и странно. Едва ли съм му съвсем безразлична,(така си мисля и надявам се да не греша) защото ако не го интересувах нямаше почти всеки път,когато го погледна погледите ни да се засичат. Приятелите ми все ме карат да го викнат да се запознаем, но на мен не ми достига смелост първо защото той все пак е на работа и второ защото като дойде(евентуално) аз ще му кажа името си и той своето и след това? Ако можете да ми дадете някакъв съвет как да направя първата крачка към него?Наистина ще съм ви адски благодарна