Здравейте на всички.Значи имам следния проблем!

Преди 2 години ходех с едно момиче, но скъсахме защото тя си харесваше друг и така...Аз бях много влюбен в нея молих я да започнем от начало но тя не искаше и каза че сичко е свършило между нас ... Така 1 година страдах като я гледах и направо ми се късаше сърцето не можех да спя напрао исках да се самоубия обаче последните няколко месеца усетих че съм преодолял мъката по нея и ми беше доста добре! Но сега тук от няколко дена започнахме да излизаме повече хора в квартала и тя излиза с нас....! И само като я гледам и нещо ме човърка отвътре и не ми дава мира! Като ме няма разправя на другите че съм се бил разхубавил и в последно време както си седя идва при мен и почва да ме закача да ме прегръща УЖ приятелски да ме щипе по бузите даже неска ми каза дай да те цункам по бузата....и на мене ми стана толкова приятно че направо се разтопих.... обаче ми е чудно че тя сега си има гадже ..... и не знам кво ми става или пак съм влюбен а тя си има гадже а прави така ако някои ми даде съвет какво да правя ще съм му много благодарен....