.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    нямампотребител
    Guest

какво е тва бе хора

слу6ах две моми4ета в автобуса да си говорят и едната вика на другата ,,абе аз в4ера духах на един та тои какви сиренца има6е и как смарде6е,, и другата,, а и на мен ми се е слу4вало,, та маи вапроса ми е ясен какво са вапросните ,,сиренца,,

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    ми дааа нормАЛно е да ги имаш.
    като не си се мил ..известно време
    алелуя.

Голям фен
    Град
    София
    може след като му е духала да я е черпил сиренце бе

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    е па тфа за сефте го чувам пич..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

ama 4e gadnooo....6to ne se e mil toq 4ovek bliahh...i vse pka koe e tova momi4e deto e re6ilo da duha na nqkoi deto ne se e kypal ot mn vreme...bliah i vse pak e otvratitelno
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от fti4ka
    ахахахахааххахха да ,може и някоя зараза също да я е почерпил
    2 т. от правилника. Бан на профил

Guest
    АХАХХАх леле да бе през пубертета не е лошо да си миете патките щото вземе да ви мухляса сиренцето =D> Пък след 18 нататък вече е друго такаче спокойно.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от 20/M/Sf
    АХАХХАх леле да бе през пубертета не е лошо да си миете патките щото вземе да ви мухляса сиренцето =D> Пък след 18 нататък вече е друго такаче спокойно.
    E to muhlqsaloto sirence ... pove4ko pari4ki be

Цитирай Първоначално написано от ro6li4ka
    ama 4e gadnooo....6to ne se e mil toq 4ovek bliahh...i vse pka koe e tova momi4e deto e re6ilo da duha na nqkoi deto ne se e kypal ot mn vreme...bliah i vse pak e otvratitelno
    KOLKO MNOGO VREME BE MOITO MOMI4E? Mai i ti ne si mnogo v chas. A ti da ne bi da si mislish che ne pomirisvash?

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    Цитирай Първоначално написано от fti4ka
    ахахахахааххахха да ,може и някоя зараза също да я е почерпил
    Brei brei...sq i ako mi kajesh s kakva zaraza shte q e "pocherpil"

Става въпрос за така наречената "смегма"-ако момчето не се е къпало по пениса се отделя секрет и намирисва гадно.

Фен
    Град
    ruse
    ufffffff stana mi lo6o. basi,tva sigurno 6te e nqkoi ciganin.e taq dobre li e da duha na nqkoi si vmirisnik

Цитирай Първоначално написано от Teen_guy
    Става въпрос за така наречената "смегма"-ако момчето не се е къпало по пениса се отделя секрет и намирисва гадно.
    nai setne nqkoi koito znae kakvo govori! evalata
    black cat or white cat,that is the question!!!

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от Teen_guy
    Не намирисва! Пенисът мирише точно така, както си мирише и с тези 'образувания', и без тях.

Плюс това зависи как се къпеш. За да 'махнеш' това, за непросветените дами ще кажа, че трябва бая да си 'ровичкаш' по атрибута. Ако просто се изкъпеш, без да забелваш и специално да се грижиш за това, то няма да се махне. Т.е., може да си най-чистоплътния човек и да се къпеш по два пъти на ден, ако не обръщаш специално внимание на това - пак ще си го има.

Ама някои ги мързи и 'си го оставят' - предимно хората, неводещи полов живот. То се образува от семеизхвърляне, както се досещате - еднакво и при мастурбация, и при сексуален контакт.

Guest
    лично на мен това ми прилича на гъбички,за да има сиренца и да мирише
    тоест нз как са при момчетата гъбичките,но при момичета е ужас/в момента имам и напраов се побърквам/,мирише точно на застояло сирене,отвратилно е и по 5 пъти на ден съм под душа,ама няма оттърване и има един като парченца сиренца/топченца или влакънца/
    ако е същото и при момчетата може би е това,но нз как е издържала на тази миризма.....

blqqqqq

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор

Re: какво е тва бе хора

тва е горен краен слой на кожна тъкан която е умряла (затворена е там и няма как да диша и умира) и знаете как ви се белят стъпалата нали, само дето главичката като не се забелва и почиства тези сиренца си остават под кожичката. ако се оставят по продължително време сиренцето мухлясва и почва да намирисва кофти, мисля че може и гъбички да хване момчето ако не земе мерки. чистят се лесно даже и приятно бих казал просто момчето си забелва патката и на течаща вода примерно леко търкайки главичката ги маха те се махат лесно. като мине веднъж с пръстче момчето и обикновенно вече са измити тея сиренца. след като се махнат сиренцата едно сапунче се мята. главичката остава чиста и лъскава и резултата е че няма сиренца. по подробно немога да го обясня.

това е моето мнение но не забравяйте не съм лекар, тва не съм го чел и така предполагам и така си го обяснявам на себе си. ако греша предварително се извинявам

Мега фен Аватара на machoka
    дрЕБОсъчко

Така си го обясняваме всички, лекар не е нужен

Ама много ме дразни тази дума 'сиренце'.. от къде ви дойде наум, сега 2 седмици няма да доближа до сирене..

Фен
    Град
    Varna
    MIRENE OT DART HUI SIRENE

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    mmmm mnogo gadno teq i trimata sa edni golqmi otvratgi napravo mi e jal za tqh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си