.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Какви ли страхове нямаме

Аз лично изпитвам ужас от дълбокото .. да не мога да стъпя някъде
    Страх ме е и от самотата ,че някога ще остана само аз с мислите си , но най-много се страхувам от себе си

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Моята фобия е смешна за повечето хора.Но въпреки това се ужасявам от кокошки.Дори като ги видя по телевизията отивам в другата стая.Като ги видя някъде по селските къщички - бягам и пищя.И от пуйки ме е страх.Ае от всякакви пернати.Даже оная сутрин си помислих, че ще ме накълват.Някфо вече почнах да си представям...Ау ужас .

Като бях по-малка имах някаква параноя, че наще ме следят.Имах чувство, че в нас е пълно с камери.Бях преровила всички шкафове...Не намерих камери, но чувството у мен остана.Даже си мислех, че са пратили хора да ме следят

Като всеки човек ме е страх, да не си преживея пълноценно живота.Че времето, през което трябва да му се насладя се изплъзва от ръцете ми.И то заради някакфи измислени родителски правила....

Това е общо взето
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Супер фен
    Ot pulen, neprogleden mrak + grobna ti6ina ....
    Ako popadna v takova mqsto, trupki me pobivat i me hva6ta mnogo strah...e, osven ako ne sum s liubimiq, togava nqma da sum tolkoz pritesnena
    Strah me e ot malki, tesni prostranstva (kato asansior) i ponqkoga me e strah da se zakliu4vam
    Gadno mi e da gledam jabi i ribi, ne moga da si predstavq da gi pipna

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Олее забравих...Страх ме е да се заключа в обществена тоалетна и да не мога да изляза...Веднъж ми се случи, но цялата ситуация беше много смешна и не се стреснах много...Страх ме е и да не ми заседне асансьора...И това ми се е случвало, но беше смешно-бях с приятели
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от aLL|aLoNe
    Олее забравих...Страх ме е да се заключа в обществена тоалетна и да не мога да изляза...Веднъж ми се случи, но цялата ситуация беше много смешна и не се стреснах много...Страх ме е и да не ми заседне асансьора...И това ми се е случвало, но беше смешно-бях с приятели
    Az sum absoluitno su6tata

Град
    Transylvania
    освен от общочовешкия страх от незивестността, от смъртта (не моята а на някой близък), от старостта и самотата, испитвам огромна паника от паяци, стоножки и всякакви такива многокраки насекоми. Не мога да си обясня защо, при това очевидно е много разпространено и не е плод на някакво субективно преживяване, защото от както се помня ги мразя тея гадинки...
    Those who cannot ignore the vast amount of things they cannot explain, don't usually call it "MAGIC". They call it "RELIGION", and use it as a reason to kill each other !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си