.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Hybrid View

Голям фен
    Град
    софия

Re: kak se 4uvstva tv garderob:))

Цитирай Първоначално написано от ledenata_kralicA
    ei hora prosto mi hrumna kato vidqh temata za staite da pitam
    a v kvo sustoqnie vi e garderoba
    e,v moq vinagi kato tursq ne6to i ostanalite drehi gi natupkvam obratno
    s krak:}}
    Майка ми от миналата година ме моли да си оправа гардероба шото наистина е в трагично състояние ... ама се ме мързи

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Aз нямам ардероб, а един голям шкаф с една огледална врата, трошена поне 200 пъти...
    А за това дали е подреден... Кво да ви кажа.... Всеки път като го подреждам, намирам дрехи, които толкова отдавна не съм виждала, че съм ги забравила- правете си изводи колко често го правя...
    И понеже никога не може да се затвори вратичката , пъхам и натискам яко дрехите, след това бързо я затварям. Като я отворя, всичко пада отгоре ми... Но пък така по-лесно намирам всичко...
    Иначе дрехите които най-често нося си седят на дивана на купчина, като ми потрябва нещо- ровя.
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Голям фен
    Поредреденичко си е:) Аз не се занимавам мн мн, майка ми подрежда.Ако зависеше от меееннн щеше да е пълен хаос:)

Град
    Бургас
    podredeno e vsi4ko...4isti4ko prelejno...a ina4e kato byrzam vsi4ko razhvyrlqm oba4e ima koi da mi gi prebira pak otnovo..

Фен
    Град
    леглото
    ако гардероба ми можеше да говори щеше да ме напсува,а ако можеше да ходи щеше да отиде до съда и да ме обвини в предумишлено убийство..
    You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..

Цитирай Първоначално написано от emotions
    ако гардероба ми можеше да говори щеше да ме напсува,а ако можеше да ходи щеше да отиде до съда и да ме обвини в предумишлено убийство..
    =D> i pri men e taka

Фен
    Град
    Nqkade tam.... v syrceto na zaiuu!
    Hmmm kato po 4udo e podreden!V dobro sustoqnie e!

MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}

моя е в окаяно състояние даже ме е страх че като отворя вратичката сички дрехи ще се стоварят върху мене
    If YoU WaNnA Be PiQn,
    pIi TeKiLa nE aIrAn

oleeeee.... moq garderob e ujasen...vsi4ki drehi mi sa na zemqta...i ne e moq vinata!!! garderoba mi e stra6no malak!!! ba6ta mi ako mi vidi staqtaa razturqna i vdiga skandal vseki pat, kak sam mogla da jiveq v takava ko4ina dran dran i az gledam vseki par kato uspeq da izrovq tarsenite drehi ot kup4inata da natap4a ostanalite kadeto namerq mqsto v garderoba i barzo zatvarqm vratata da izglejda malko po podredena staqta hah..kofti rabota... a oniq deto pi6at 4e maikite im podrejdat garderobite ... vie da ne ste malki deca slu4aino.?! to i moita ne e za gledane ama az ne pozvolqvam na maika da mi bara ne6tata...

If YoU ThiNk tHe FuCk iS FunNy
    FuCk YouRseLf AnD sAve The MoNeY!!!

podrejdam go mn 4esto primerno sqka sed .no do kraq na dr sed e ko4ina iskam da go promena no......... ne se polu4awa pomognete pls

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    и моят е подреден,всъщтност взех да го подреждам старателно от 2-3 години някъде..преди беше пълна бъркотия,но сега редът ми харесва
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

koito go otvori si4ko pada.. no sega e f ka6on.. 6oto si praq celata staq po moi interior i srqda mi idva sekciqta,garderoba i buroto divana doide ponedelnik posle 6e napraq specialna tema sas pic da q vidite.. 6oto povervaite mi dr takava nema

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си