- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- kak se 4uvstva tv garderob:))
Майка ми от миналата година ме моли да си оправа гардероба шото наистина е в трагично състояние ... ама се ме мързиПървоначално написано от ledenata_kralicA
![]()
Aз нямам ардероб, а един голям шкаф с една огледална врата, трошена поне 200 пъти...![]()
А за това дали е подреден... Кво да ви кажа.... Всеки път като го подреждам, намирам дрехи, които толкова отдавна не съм виждала, че съм ги забравила- правете си изводи колко често го правя...![]()
И понеже никога не може да се затвори вратичката , пъхам и натискам яко дрехите, след това бързо я затварям.Като я отворя, всичко пада отгоре ми... Но пък така по-лесно намирам всичко...
Иначе дрехите които най-често нося си седят на дивана на купчина, като ми потрябва нещо- ровя.![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Поредреденичко си е:) Аз не се занимавам мн мн, майка ми подрежда.Ако зависеше от меееннн щеше да е пълен хаос:)
podredeno e vsi4ko...4isti4ko prelejno...a ina4e kato byrzam vsi4ko razhvyrlqm oba4e ima koi da mi gi prebira pak otnovo..![]()
![]()
ако гардероба ми можеше да говори щеше да ме напсува,а ако можеше да ходи щеше да отиде до съда и да ме обвини в предумишлено убийство..
You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..
=D> i pri men e takaПървоначално написано от emotions
Hmmm kato po 4udo e podreden!V dobro sustoqnie e!![]()
![]()
![]()
MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}
моя е в окаяно състояние даже ме е страх че като отворя вратичката сички дрехи ще се стоварят върху мене
If YoU WaNnA Be PiQn,
pIi TeKiLa nE aIrAn
oleeeee.... moq garderob e ujasen...vsi4ki drehi mi sa na zemqta...i ne e moq vinata!!! garderoba mi e stra6no malak!!! ba6ta mi ako mi vidi staqtaa razturqna i vdiga skandal vseki pat, kak sam mogla da jiveq v takava ko4ina dran dran i az gledam vseki par kato uspeq da izrovq tarsenite drehi ot kup4inata da natap4a ostanalite kadeto namerq mqsto v garderoba i barzo zatvarqm vratata da izglejda malko po podredena staqta![]()
hah..kofti rabota... a oniq deto pi6at 4e maikite im podrejdat garderobite ... vie da ne ste malki deca slu4aino.?! to i moita ne e za gledane ama az ne pozvolqvam na maika da mi bara ne6tata...
![]()
![]()
If YoU ThiNk tHe FuCk iS FunNy
FuCk YouRseLf AnD sAve The MoNeY!!!
podrejdam go mn 4esto primerno sqka sed .no do kraq na dr sed e ko4inaiskam da go promena no......... ne se polu4awa pomognete pls
![]()
![]()
и моят е подреден,всъщтност взех да го подреждам старателно от 2-3 години някъде..преди беше пълна бъркотия,но сега редът ми харесва
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
koito go otvori si4ko pada..no sega e f ka6on.. 6oto si praq celata staq po moi interior i srqda mi idva sekciqta,garderoba i buroto divana doide ponedelnik posle 6e napraq specialna tema sas pic da q vidite.. 6oto povervaite mi dr takava nema
![]()