.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

Moderated by W.I.M.: Държа се грубо с него !

Zna4i haresvam mn edno mom4e.I trenirame zaedno na edno mqsto.I toi takmo zapo4va da mi obra6ta vnimanie i az se darja grubo.Kajete mi kakvo da pravq?Kak da preodoleq tazi inerkciq,za6toto sam sviknala da se gavrq s mom4etata(samo s nqkoi),a s nego se darja taka.Ako naistina me haresva,ne iskam da go otdale4a,Daite mi saveti molq! [-o<

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 ! §§

Повече от фен Аватара на akademika
    Град
    Сливен
    Ако наистина те харесва, това няма да ти е попречило много, но гледай да не продължаваш, защото и ние момчетата си имаме предел - тъпим ,търпим и нактая теглим една май*а и вече не ни пука- в общия случай.Аз например търпях такова поведение от момиче което харесвах( а нея не знам) около половин година.

Emi nz,naistina predi da kaje6 ne6to se zamisli
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Голям фен
    Град
    София
    що бе на някои им харесва.. е така взаимно да се дразнят и аз се кефя да се ебаам с хората разбира се с тея които имат чувство за хумор ако се обижда начи си прекалила а ако и той се ебава с тебе начи нема проблем..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от fti4ka
    що бе на някои им харесва.. е така взаимно да се дразнят и аз се кефя да се ебаам с хората разбира се с тея които имат чувство за хумор ако се обижда начи си прекалила а ако и той се ебава с тебе начи нема проблем..
    mi ne moga da opredelq dali ne mu stava nepriqtano

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от fti4ka
    mi ne moga da opredelq dali ne mu stava nepriqtano
    е как не можеш дразни ли се? той с тебе базика ли се така? всъщност ти кво си напраила по-точно? обидила ли си го нещо?

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    Emi she se opitash da mislish predi da mu kajesh neshto...ne moje da e po silno ot teb...

broi do 10 predi da mu kajesh neshty xaxaxaxaxaxa

Цитирай Първоначално написано от ^Pretty{}Girl^
    broi do 10 predi da mu kajesh neshty xaxaxaxaxaxa
    тай си е.... рискувай!
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Просто се старай да се държиш с него по друг начин. Бъди себе си.
    Помисли преди да кажеш нещо.
    Споко, с времето всичко ще стане ОК.
    Успех.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си