.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Град
    Burgas/Bulgaria

Смисъл от цигари и алкохол-Никакъв

Добър ден значи гледам тука много пишете за цигари и алкохол така че да ви кажа какъв е смисъла от тези две неща.
    1.До какво може да ви доведе Тютюнопушенето
    а)До гъзария
    б)До съсипване на живота кохто така или инъче е е**н
    в)До удоволствие
    2.До какво може да ви доведе алкохола(повече от един правилен отговор има да знаете)
    а)До съсипване на живота кохто така или инъче е е**н
    б)До гъзария
    в)До удоволствие
    г)До "Let`s go to the danse floor"

Верни отговори:
    1. б)
    2. а) и г)

Мое мнение: Значи предполагам на малко хора им пука кво мисля аз за пушенето и алкохола но се пак да споделя.
    1.Цигари - Не съм пушил никога и никога няма и да пуша
    Причина:Никой в семейството ми не пуши освен дядо ми но повечето от приятелите ми пушат причината да не пуша е пристрастяването и съсипването на половината от живота ми.
    2.Алкохол - Пия горе-долу нормално както всеки нормален на моята възраст(която няма да ви кажа понеже не ви интересува) Ходя вечер навсякаде кадето има алкохол и не чувствам умора
    3.Махморлук - Такова нещо не съществува главоболието се причинява от това че когато пиинеш повечко(демек се напиеш)Ти пускаш или някой пуска чалга.От чалгата се умира чалгата убива това е най-убития стил в музиката(Извинявам се на феновете на чалгата но е така)и затова е по добре да си пийнал доста преди да пуснеш чалга за да не си спомняш че си се излагал.

Много благодаря за отделеното време

Powered by:R3v0lu710n

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    И двете ги мразя.

'wan`a`doo'
    Guest
    Афе цигарите верно са супер гадно нещо...е аз пуша,ама определено мога да кажа-тва е най-гадния наркотик. Настина напрао супер мноо сед разня,че пуша...за кво-за нищо. Ядосаш се един път-дръпни,дръпни и ко стаа накрая пушиш,като мое су успокоиш по мноо по-нормален начин. Също супер мноо се усмърдяваш,а и усмърдяваш друите...а и понякога умираш от студ,ама ти се пуши мамка му...гадно е. Отделно,че колко кинти даваш,дет моеш да пиеш 3бири,че и повече и да ти е екстра....цигарите са гадна раута...изгорете ги За алкохола нямам нищо против,стига да знаеш кога,колко и защо да го употребяваш...ся тва да пиеш шише спирт на ден вече е друго нещо...

Супер фен
    Именно за това неискам да ги пропушвам. А алкохол пия рядко. Най-добре е тези,които не са опитвали цигари,да не го правят,защото после трудно ще ги откажат

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Не съм фен на цигарите, дори малко ме дразнят, но алкохол си пийвам от време на време- кефи ме!
    Сега сигурно някой ще каже....ти си потенциален алкхолик, но не е така! \/

Град
    Burgas/Bulgaria
    ем нали и аз това казвам цигари+нормален човек=-17 години
    Всяка кутия цигари ти намаля живота с няколко дена.Правете си изводи същото се отнася и за 1 чашка 250гр алкохол но алкохола се отказва лесно още преди да си станал алкохолик и се надявам,че темата ви е харесала защото се регистрирах специално заради нея ама като гледам май и още ще пускам

CЪГЛАСЕН !! Номера е да направят нов закон - да вкарват в затвора за 1 година хората продаващи цигари на непълнолетни. Така де - те почват на 13-14 от "ГЪЗАРИЯ"....помислете си - на продавачите дали ще им пука за 2лв за цигали ако имат "ШАНСА" да прекарат 1 година в затвора...
    Другия вариант е да направят цигарите по 5-6 лв кутията(стаа дума за Арда и Шипка, другите да са по-скъпи) и ще видим как ще пушат малките пикли и пикльовци при които тва са джобните за 2-3-5+ дни
    I'm a person just like you
    But I've got better things to do
    Than sit around and smoke dope
    ...
    I'VE GOT THE STRAIGHT EDGE!!!

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    Смисъл от цигари и алкохол-Никакъв: 100%, само за позиорщината са

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Айде пак... Смисъл никакъв, ама си ми е гот, като си седна на бюрцето, опъна си краката, пия си кафе, слушам музика и си дръпна здраво от шибаната цигарка, а? Тва че някои го смятат за гъзареене или т.н. - нямам идея защо е това... Може би по времето на социализма е било гъзария, ама сега не е. Всеки може да си вземе цигари и да прави облачета сивкав дим...

ПС. Съвсем друг е върпоса, че сега се опитвам да ги спра цигарките Това е защото много държа на човека който ме помоли.

ППС. Вече 6-ти час не пуша. ще взема да врътна, дайте някой съвет...
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си