- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Iskam Da mi predskajat nqkoi raboti pomognete spe6no
zdraveite skypi forumtzi moje i da ima takiva temi no dosega ne sym vijdala poneje dylgo vreme stradah po edno mom4e i ve4e ne vqrvam v ni6to poslednata mi nadejda e da otida pri nqkoq vra4ka da mi predskje i makar da ne mi kaje vqrno mnogo mi se iska pone da jiveq s nqkakva hubava nadejda ta misyla mi be6e ako poznavate takava i moje da me opyrtite kyde da otida ili da mi dadete nqkakyv telefon za svryzka mnogo bih vi bila blagodarna i molq vi se bez podigravki blagodarq vi predvaritelno
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!
Представи си, че съм врачка!
Ще срещнеш най- -прекрасното момче на света, което да те обича повече от всичко и да дава живота си за теб, ще имате 3 деца и щастлив, безоблачен брак. Чувстваш ли се по - добре?
Мило момиче, всичко завси от тоята настройка...не от врачки, или суеверия, вярвай в себе си и погледни поне с малко оптимизъм и усмивка на света (може и да е трудно понякога). Това е начинът да успееш. Ключът е в ТЕБ самата и в никой друг. УСПЕХ!!!
благодаря ти много но все пак ако някои има някаква иде я къде мога да намеря такава врачка може да ми помогне все пак ако има желаниве де и още веднъж благодаря
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
иам тука от едно вестниче тел ако искаш ма е 7имп/мин
ела да ти гледам на боб, ориз, захар, кафе, сокче, фанта, ръка, врат, коляно, брадичка и кфото искаш още![]()
"Целувка за лека нощ"
ami ako ne ti kaje ne6to hubavo?..shte trq se grumnesh li?.mani gi tiq vra4ki..samo shti zemat parite.
Не си пропилявай живота.Ходенето при врача или воъбще предсказването на бедещето са свързани с дявола така че недей.Не ти се ходи в ада нали?
Никой не се е измъкнал жив от този живот.
да мисоя че сте п[рави но все пак мн ми се искаше да получа отговор на някоко въпроса в бъдещето маКАР И да не чуя това което искам
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
1. Айде престанете с това страдане от момчета. Ние, момичетата, сме станали големи лигли. А и вече става банално да казваш колко много те е наранил някого. Голяма работа!
2. Кви са тея тъпанарщини с врачки? Ти луда ли си? Как може едно момче да предизвика загуба на надежда, а една врачка да ти я върне. Ти трябва да си някакво мекотело пълно!!!
Обади се в канал 2001.Там са най-добрите врачки.Хахахахах
мило момиче. моля те, вразуми се! по врачки ще ходиш.... и то не заради нещо друго, ами заради момче!
аз много рядко вярвам на такива неща. но ти наистина ли си вярваш, че има човек, на който може да се довериш ? нали се сещаш, всеки гледа да измъкне повечко пари. може би наистина има хора с такива способности, но те са единици и ти едва ли ще попаднеш на някой такъв единичен случай=)
но да речем, че попаднеш, което няма да се случи. и все пак да разгледаме тоя случай. наистина ли искаш да разбереш бъдещето си ? така или иначе ще го разбереш, рано или късно. болката няма да е по-малка ако разбереш сега, че нищо няма да се получи между вас. а няма нищо по-прекрасно от неочакваното щастие, не е ли така? =)
замисли се. това което искаш да направиш е абсолютно глупаво, безсмислено и безразсъдно. а и детинско.
алелуя.
Ти добре ли си ?
Една смешка от моя клас беше луда по едно момче...отиде на врачка която и предсказа,че ще бъдат задно и ще са много щастливи..Повярвай,това НЕ станаИ няма да стане !
![]()
Вместо да си губиш времето и парите с такива глупости се опитай да си намериш някой приятел
И какво ще правиш ако врачката не ти предскаже нищу хубаво?Вземи се в ръце и си избий от главата тая глупост![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...