.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D

Да спи у тях....

Здравей те .... мн ми е кофти ,адски и имам нужда може би да чуя успокоение или ..просто да си излея..
    имам гадже от 7 месеца,с което сме мн близки от 2 години..но ,80% от приятелите му са момичета...преглъщах и преглъщам хилядите излизания с ПРИЯТЕЛКИТЕ,която била казала тва ,онова и т.н...
    най -добрата ми приятелка се чула с него днес и той и споменал ,че ще ходи на СПИ в своята най-добра приятелка( КОЯТО МУ Е БИВШЕ ГАДЖЕ!).. аз му се обадих да се разберем да се видим утре и го питах,а той : Ами да ,може да ходя!( да спи у тях!)
    мн кофти ми стана..доверие? напоследък е охладнял ,страх ме е да не се излъжа с това доверие.Но..той дори не е имал намерение да ми каже ,че ще спи в тях!Аз ли съм тъпа и се тровкам за глупости ,но мисля ,че не е редно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ще сметнете темата за тъпа,но не съм спряла да плача от 1 час насам...той казва ,че мн ме обича...но.. плс кажете ми нещо

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника
    2 т. от правилника. Бан на профил

DA SPI V TQH ?! Tyi da vidim dali sym razbrala...Gadjeto ti ,koeto (mn te love) 6te spi v nai dobrata si priqtelka,koqto mu e biv6e gadje???? mili4ka nqma kakvo da pla4i6 i da se trovi6! Az na tvoe mqsto napravo 6te mu odreja "myjkata gordost" nqma kakvo da si myl4i6 i da ostavq6 da te typ4at !
    If You Want To Be Rich You`ve got to be a bitch!

Мега фен Аватара на machoka
    Здравей мила,

мога да ти кажа, че всичко зависи от частния случай. Ако е такъв човек, който ти признава всичко, но това е 'пропуснал', може и лееееко да ти стане кофти и да те разбера, но в настоящата ситуация няма смисъл да си тровиш живота и да се притесняваш за толкова маловажно нещо. От кога 'отивам да спя в приятел/ка' се превърна в синоним на 'ще правя див, необуздан секс'?

Прекалената доверчивост е лошо понятие, но по-лошо нещо на света от липсата на доверие към хората около теб няма.

Ти си някъде по средата и се клатушкаш, но и ти не знаеш в коя посока. Недей, живей си живота, радвай му се, труди се и всичко ще се нареди, някак от самосебе си

EdiT:
    pLaMiToo0o, недей така заблуждава момичето, друже/мацка

Супер фен
    Град
    Не той не споделя всичко.няколко пъти съм го забелязвала да седи умислен и го питам : какво ми ти е ? той : проблеми,не искам да ти ги трупам на главата,ще си поговоря с П*** и ще се оправя!" ( Нима има нещо което да може да сподели с нея а с мен не ?!?!) и да бивше гадже му е ,аз я познавам,но -прекалено е любезна,пък и тя му го е предложила!

ne 4e iskam da te obezkurajivam no az ako sam 100% 6te ima seks s bif6ata. neznam kakvi sa vi otno6eniqta i neznam kak moga da ti pomogna no az ako sam ste si pogovorq s moita i ste i postavq vaprosa taka ili ne otiva i ostava s men ili otiva i az si zaminavam. tq ako me obi4a naistina ste ostane s men ako ne mainata i. uspeh s tvoq priqtel dano vsi4ko mine dobre
    Русалката е риба с цици и без п---а.ГОЛЯМА МЪКА!!!!

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от GIFTED
    ne 4e iskam da te obezkurajivam no az ako sam 100% 6te ima seks s bif6ata. neznam kakvi sa vi otno6eniqta i neznam kak moga da ti pomogna no az ako sam ste si pogovorq s moita i ste i postavq vaprosa taka ili ne otiva i ostava s men ili otiva i az si zaminavam. tq ako me obi4a naistina ste ostane s men ako ne mainata i. uspeh s tvoq priqtel dano vsi4ko mine dobre
    Да посмее само да посмее ,тя ще остане без коса ,очи и т.н. ,а той .....
    тя ми разказваше как вс е минало за нея ( те са ходили 4 дена бтв)и просто си говори с него ( той е мн зле за нея! подчертавам!) за да му влива акъл!

ZAREJI GO NA SEKUNDATA!!!!!!!!!!!!!!

NQMA SMISUL DA SI TROVI6 JIVOTA S NEGO! SAMO 6TE STRADA6 KAZVAM TI! POSLU6AI ME!!!!
    black cat or white cat,that is the question!!!

Цитирай Първоначално написано от VORTEX

NQMA SMISUL DA SI TROVI6 JIVOTA S NEGO! SAMO 6TE STRADA6 KAZVAM TI! POSLU6AI ME!!!!
    Ехх, аман от специалисти.. ти пък какво знаеш за цялата история, че се изказваш по този начин?

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от machoka

Ехх, аман от специалисти.. ти пък какво знаеш за цялата история, че се изказваш по този начин?
    то да беше 1вия който ми го казва
    не мога да го зарежа така лесно,мн го обичам,2 години не са 2 седмици..!колкото до секса,това ми се вижда малко зло при мисълта да хлътне пак по нея

ami izvinqvai ama koi normalen muj koito kazva 4e obi4a priqtelkata si 6te hodi da spi v biv6eto si gadje bez da q uvedomi i nqma da si spodelq s gadjeto si a s priqtelkata! tova samo zna4i toi ne q zaslujava i 4e tq trqbva da go zareje
    black cat or white cat,that is the question!!!

KariZZZZma
    Guest
    RAZKARAI GO VEDNAGA!

VORTEX
    Това как изглежда и как е в действителност са 2 различни неща. Знаеш ли колко пъти съм патил лично от псевдо 'съветници'.. Видели ме да пия кафе с приятелка и на следващия ден се 'оказа' пред друга моя приятелка, че съм имал сексуални контакти с първата
    Това го казвам в смисъл - не съди за хората, без да си провел поне един разговор с тях.

Айси /ако се обиждаш, няма да те наричам така/,

Тук няма да прочетеш нещо смислено - просто се вижте, но не по телефона или в чата, ами на 4 очи, без други хора да ви притесняват наоколо и му кажи защо се притесняваш. 100% ще извлечеш по-голяма полза и от 20 страници философстване и безпочвени догатки от непознати тук.

Помъчи се да разнообразиш връзката си. Изненадай го, дай му повече от себе си - дари го с повече внимание, обич, приятелство. Събери малко парички и го заведи на вечеря, купи една бутилка хубава вино, седнете /примерно на сепаре/, той ще налее в чашите, гушни се в него, дай му една страстна и дълга целувка, 'обясни му се' /на селски диалект/, иначе казано сподели силните си чувства към него, кажи че си плакала за тази случка - хазартно залагам, че е точен човек и ще те разбере, ще си вземе пример и няма да дава повече поводи за тревога у теб.

Това за вечерята не е единственото, има стотици неща.. импровизирай, прави нестандартни неща... и той ще бъде твой.

Супер фен
    Град
    VORTEX
    Това как изглежда и как е в действителност са 2 различни неща. Знаеш ли колко пъти съм патил лично от псевдо 'съветници'.. Видели ме да пия кафе с приятелка и на следващия ден се 'оказа' пред друга моя приятелка, че съм имал сексуални контакти с първата
    Това го казвам в смисъл - не съди за хората, без да си провел поне един разговор с тях.

Айси /ако се обиждаш, няма да те наричам така/,

Тук няма да прочетеш нещо смислено - просто се вижте, но не по телефона или в чата, ами на 4 очи, без други хора да ви притесняват наоколо и му кажи защо се притесняваш. 100% ще извлечеш по-голяма полза и от 20 страници философстване и безпочвени догатки от непознати тук.

Помъчи се да разнообразиш връзката си. Изненадай го, дай му повече от себе си - дари го с повече внимание, обич, приятелство. Събери малко парички и го заведи на вечеря, купи една бутилка хубава вино, седнете /примерно на сепаре/, той ще налее в чашите, гушни се в него, дай му една страстна и дълга целувка, 'обясни му се' /на селски диалект/, иначе казано сподели силните си чувства към него, кажи че си плакала за тази случка - хазартно залагам, че е точен човек и ще те разбере, ще си вземе пример и няма да дава повече поводи за тревога у теб.

Това за вечерята не е единственото, има стотици неща.. импровизирай, прави нестандартни неща... и той ще бъде твой.
    НЕ няма проблем и така да ми казваш Machoka...
    да му кажа чв съм плакала- какво ще каже той : " ПАК С твоята прекалена чувствителност! И пак се тровкаш за глупости!"
    За изненадите-всяка вечер за лека нощ му изписвам по 2 -3 смс-а с всички възможни нежни думи,за рождения му ден му направих кутийка с 14 валентинки -на всяка написах защо и колко мн го обичам,че е 1ствения!
    Правя му малки подаръчета и без повод..
    явно му писва от мен ,защото не помагат тези неща и пак се стига до моята ПРЕКАЛЕНА ЧУВСТВИТЕЛНОСТ! така че няма как да му спомена че съм плакала.Но ако случайно аз реша да спя пр някой приятел( НЕ СЪМ ТАКЪВ ЧОВЕК ОБАЧЕ )той ще ми натяква за това доживот иии ще се разсърди.НЕ ме разбирайте погрешно-той не е лош човек,но как да преглътна това?!

Фен Аватара на Г0ст
    Град
    Люлин
    Еми ари и аз да се направя на спец.Значи (задължителната думичка ) , това че са ходили 4 дни......това е цифра малко време.Пък и вие не сте от вчера.Това , че може да правят секс.....има такава вероятност.Но съм почти убеден , че дори и да го правят това ще бъде чисто и просто САМО СЕКС.Без нищо повече.Но според мен е малка дори и тази възможност.Него познавам , но ако бях на негово място и тръгнех да го правя с друга , приятелката ми определено нямаше да научи.....тоест единствените хора , които щяха да знаят ще сме аз и момичето с което съм бил.А пък да кажа на най-добрата приятелка на гаджето ми........xaxaxa.....сама се досещаш
    Мисля само се опитва да ти накара да ревнуваш - на някои хора това им харесва.Ако пък не е това просто иска да отиде малко да покупонясва.Но един съвет от мен - приятелство с любов да завърши може , но любов с приятелсво - никога.Неказвам , че той трябва да я харесва всеоще........просто ми е страмнно малко , това тяхно приятелство....ама като се замисля - те са ходили само 4 дена...така че не е толкова страмно.И всепак - внимавай , но не прекалявай.

I wake up in the morning and I ask myself
    Is life worth living or should I blast myself

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    ами мила какво да ти кажа аз лично не бих приела приятеля ми да спи в приятелка, кажи му ревност/егоизъм и т.н. ама е така
    най-добре ще е да се видите, да му кажеш какво чувстваш и да си изясните отновенията изобщо
    много по-мъчително ще бъде ако седиш сама без отговор и си ревеш, казвала съм го много пъти и пак ще повторя " ако искаш нещо - вземи си го" не чакай ние да те обеждаваме да си спасяваш връзката ако има такава нужда
    успех
    "Целувка за лека нощ"

Колкото и да се тръшкаш нищо неможеш да направиш...каквото има да става ще стане...неможеш да г онакараш да стои вързан за теб и да не се вижда с хора...пък ако му прави6 прекалени сцени на ревност наи мн сама да го накараш да се замисли дали иска да е с теб особенно ако е свободолюбив...поговори с него ама спокоино...и все пак не му ограничаваи личното пространство...всеки има право да има приятели ти също си имаш приятели и тои явно нищо не ти е казал за тях...наистина е малко прекалено да ходи у тях да спи..ама нищо неможеш да направиш...но все пак са ходили смао няколко дни не години не е било нещо кои знае колко важно...споко може просто наистина да му е само приятелка...а за това че е малко охладнял това е от времето доста време сте вече заедно и затова спокоино сигурно нищо сериозно не е...все пак може да поговориш с него
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Съгласен съм с всички постове на machoka.

Guest
    бахти простака твоя приятел хаха
    и ти се чудиш да продължаваш ли да си с него =D>

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    бахти простака твоя приятел хаха
    и ти се чудиш да продължаваш ли да си с него =D>

и кое му е просташкото?
    че си има приятелки ли?
    че просто ще спи при най-добрата си приятелка ли?
    какво?
    аз си имам най-добър приятел и той е спал 3-4 пъти в нас ... какво,да не спи в нас,защото си има гадже ли?
    или направо да спре да се вижда с мен?
    мила,гаджето ти и оная са ходили само 4 дена... та това дори НЕ е ходене,бе
    ае,по-спокойно.. ако има нещо да става,то ще става.. и да ревеш,и да не ревеш...нищо няма да се промени...
    такаче споко.. 2 години сте заедно... значи наистина те обичка
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на white_chik
    Град
    sofia mladost 1A
    Цитирай Първоначално написано от pLaMiToo0o
    DA SPI V TQH ?! Tyi da vidim dali sym razbrala...Gadjeto ti ,koeto (mn te love) 6te spi v nai dobrata si priqtelka,koqto mu e biv6e gadje???? mili4ka nqma kakvo da pla4i6 i da se trovi6! Az na tvoe mqsto napravo 6te mu odreja "myjkata gordost" nqma kakvo da si myl4i6 i da ostavq6 da te typ4at !
    e tva mnoo mi haresa i e absolutno vqrno
    Две хубави очи. Душата на дете
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum в две хубави очи; - музика - лъчи
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum Не искат и не обещават те...

Супер фен
    Град
    miloto_girl-4e,а нормално ли е да пренебрегва мен заради тях??????????тях-приятелите му! и кой е по важен аз или тя?най -добрата му приятелка.никога,ама никога не съм му поставала ултиматуми да избира ,никога не съм го лишавала!никога..

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    miloto_girl-4e,а нормално ли е да пренебрегва мен заради тях??????????тях-приятелите му! и кой е по важен аз или тя?най -добрата му приятелка.никога,ама никога не съм му поставала ултиматуми да избира ,никога не съм го лишавала!никога..

кога те е пренаберегнал?
    сега,че отива да спи у тях,това е пренабрегване,така ли?
    а и да... мисля,че приятелите са по-важни от гаджето...,макарче при мен е друго яче,но като цяло е така...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen

кога те е пренаберегнал?
    сега,че отива да спи у тях,това е пренабрегване,така ли?
    а и да... мисля,че приятелите са по-важни от гаджето...,макарче при мен е друго яче,но като цяло е така...
    1во се виждаме 1 в седмицата,точно защото няма време покрай приятелите си ,който и бтв са му и съученици!
    2ро ето и др - утре трябваше да се видим..но нее!той е на купон пак с кой -приятелите си
    !
    така и не разбрах дали ще спи при нея.. мерси на всички ! успокойх те ме много!но не ви пожелавам подобен род ЛЮБОВ!

Ми иди и ти да спиш в някой твой "добър приятел"...ако няма,винаги може да си измислиш един...
    Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    I k'vo tolkova be? Kak momicheto s koeto mi beshe parviq pat idva da spi unas? Ili bivshi na moqta hodqt da spqt utqh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си