.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Повече от фен
    Еми...ходи да спиш и ти у някой приятел.Голяма работа.... твоя и оная ще се наебат бъди сигурна хахаха няма е не го познавам незнам що за човек е ама...се пак имай си едно на ум.

P.S Яж новия кит-кат чОКО формат. Може да ти олекне

Повече от фен
    Град
    ямбол
    къв е тоя?
    я се стегни и го накарай да ти ходи в краката!
    мъжете не са хора!

Фен
    Град
    Пловдив
    Понякога момичетата са по добри приятели от момчетата !На мен лично най-добрия приятел ми е момиче!Спал сам поне 5-6 пъти в приятелка и чесно казано сам си прекарвал по-добре от с гаджето гледаме филми,говори ме си,ядем пуканки страхотно си прекарваме като се има на предвид че си имах* сериозна приятелка
    Така че не се притеснявай вдъхни му малко доверие покажи му че може да споделя с теб всичко!Аз лично имам случей в който неможех да споделям с приятелката си!Вижте преди всичко гаджето ви трябва да ви е истински приятел(поне според мен) с който найстина можеш да споделяш и да му вярваш

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от svetla_88
    къв е тоя?
    я се стегни и го накарай да ти ходи в краката!
    мъжете не са хора!
    Хехехе ... щем или нещем - без тях не можем. ( )

Град
    В мечтите
    Ех, прави са тука хорицата.Стегни го това момче...Ако найстина те харесва, както казват, ще ти ходи в краката.И аз с моя съм от 7 месеца, но така съм го стегнала, че ми дава отчет където и да ходи...А за доверието...Найстина е супер важно, но аз така и не успях да го овладея 100% (за жалост).И това е причината да се караме честичко...Това, че нямам достатъчно доверие в него. Но за всяко нещо си има причина. При мен е страх от загубата.Не искам да го загубя и така...
    Та да...Стегни го малко. Накарай му се, ако трябва. Питай го какво е това нещо.Аз ако бях, първо щях да се изям от ревност за това, че 80% от приятелите му са момичета.А за това, че ще спи у бифша...Ми какво да ти кажа.Поговорете.Аз лично не бих му дала на моя.Странното е, че ревнувам само от някои негови бифши, а от тази, с която е най- често, не.Даже ми е симпатична и ме кефи В краен случай го накарай и той да поревнува малко и да се стресне
    Златистата нишка се прекъсна,клетката от светлина изчезна,песента на феникса заглъхна...

Пийс Бабо, форум на избухляри => http://www.phpbb-uk.net/forum/?mforum=peacebabo

Някой от 2мата те ебава,ма кой ли е?!
    Не им се връзвай!
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Lolipop
    Guest
    Zdravei,
    trqbva da ti kaja 4e v momenta i az sam v gore dolu takova polojenie i te razbiram perfektno.....ot ne6tata koito pro4etoh mi se struva 4e ti tvarde mn go glezi6 tvarde mnogo mu se podnasq6 taka da se kaje(ne se obijdai) a toi kakvo pravi toi?ni6to!polu4ava vsi4ko na gotovo.spored men (neznam dali spite zaedno)(moje bi 6te te zaboli,no...)toi ili e s teb samo zaradi sex ili za da ne e samoten....
    ako iska6 da go zadarji6 pri teb trqbva da go nakara6 da po4uvstva 4e te gubi.da po4uvstva praznota bez teb,sledva6tia pat kogato trqbva da se vidite mu kaji 4e ti si zaeta 4e 6e si s priqteli.....da zapo4ne toi da nastoqva da se vidite.ako ne stane i savsem zagubite vrazka taka e bilo pisano i zna4i naistina ne te zaslujava.ogledai se i preceni no ne se ostavqi da te pravqt na glupa4ka i da te unijavat.
    jelaq ti kasmet i gore glavata.

Ami mnogo nemoga da vuzpriema tova .......gadjeto ti da spi u nai-dobrata si priqtelka i to bez da te uvedomi,naistina tuk ima ne6to gnilo!Pogovori si s nego,popitai go dali ima 4uvstva kum teb , da ne te luje i izneverqva!Po-dobre da ti kaje istinata!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Здравейте!..нямате си на идея колко съм ви благодарна на всичките за съветите и подкрепата!
    До моя проблем.. не е спал у тях,ЗАЩОТО родителите й не са заминали..хах!
    Снощи реших да пиша на въпросната МУ най-добра приятелка,попитах я дали е така и тя преспокойто ми обясни случката.За нея няма нищо нередно да спи у тях!
    А с него не се караме- просто когато на мен ми писне от невниманието му,опитвам да говориме,ГОВОРИМ но ефекта трае точно седмица..и накрая излиза ,че аз съм тази с вечните претенции,вечно недоволната!не мога да скъсам с него ,прекалено мн държа на този човек.
    колкото дали е с мен заради секс-а или защото го е страх да е сам..не е заради тези неща-както казах има хилядииииииииии приятелки ( и коя му приятелка,коя го сваля- не искам да знам! ) ,..мисълта ми беше ,че не страда от липсва на момичешко внимание!за изневяра-не все още не е -бих могла да позная ако го направи,не умее да ме лъже!
    а да го стегна..о.к,но как!да му отмена среща,да г опопренебрегна..ТА за него това са нормални неща!Хаха та нали той сами процедира така!
    Не го разбирам аз лично тва-приятелите да са на 1во място в живота!Смятам че гаджето и friendoвете не бива да си "объркват шапките" изобщо!Но явно аз съм с погрешно разбиране за света!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    SPORED MEN NE E REDNO DA HODI DA SPI VUV TQH ZA6TOTO IMAM TAKIVA POZNATI KOITO MOM4ETO OTIDE SA SPI V EDNA NEGOVA FRENDKA I PRESPAHA ZAEDNO I TO NE 1 PUT A NQKOLKO PUTI NE E SAMO DO DOVERIETO KOLKOTO I DOVERIE DA MU IMASH VSE PAK E MOM4E .AKO TOLKOVA SE PRITESNQVASH ZA NE6TO I NQKOQ NEGOVA POSTUPKA NE TI HARESVA KAJI MU DOKATO NE E STANALO KUSNO 4AO I USPEH4E !

ei neznam ama tva za men ne e normalno .. taka i biv6eto mi gadje po edno vreme po4na da izliza seki den s neguvata "dobra priqtelka" .... i tka cqlata zimna vakanciq .... az typata mu vqrvah i tka natatak a toi oligofrena si prael kefa s onaq .... i nakraq na men mi pisna i go zarqzah ... a naistina go obi4ah .. posle me bolq ma kat razbrah kak se podigraval s men ... i pove4e ne go poglednah :P napylno syglasna sym s Lolipop ....
    mom4etata trqa da se dyrjat izkyso .. na tqh doverie ne trqbva da se ima ... 6toto 90% ot tqh sa edni i sy6ti oligofreni

Ох..четох и мислих четох и мислих.. и честно да ти кажа колкото и да ти е гадно отърви се от този човек ужасно е вмомента съм с такова момче което има прекалено съмнителни чувства към бившата си приятелка а ходим от година и половина и повярвай ми изобщо не ми е лесно преди малко му се обадих и той каза че ще дойде малко по-късно понеже е на кафе с бившата си.. ами незнам какво да говоря в началото доста ме трови с нея и от година насам всичко си е наред в това отношение уж, но той неможе да я забрави просто и все още се виждат от време на време, а той няма право да постъпва по този начин при всичко, което съм направила за него.Аз ти казвам да се отървеш от него, а аз самата още немога да намеря начина .. просто има толкова сериозни момчета, които ще те носят на ръце направо, а ние момичетата защо ли все си падаме по такива дето ни карат да плачем..

i az mnogo 4esto sym se pitala .... za6to momi4etata si padat to4no tezi koito gi karat da stradat a ne tezi koito s vsi4ko im dokazvat 4e gi obi4at

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Малка друсалке,
    знам ,но и аз както теб адски мн го обичам!и не мога ,не мога да го оставя ..
    а за момичетата,хммм -ми любовта не пита никой.
    2 т. от правилника. Бан на профил

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си