VORTEX
Това как изглежда и как е в действителност са 2 различни неща. Знаеш ли колко пъти съм патил лично от псевдо 'съветници'.. Видели ме да пия кафе с приятелка и на следващия ден се 'оказа' пред друга моя приятелка, че съм имал сексуални контакти с първата
Това го казвам в смисъл - не съди за хората, без да си провел поне един разговор с тях.
Айси /ако се обиждаш, няма да те наричам така/,
Тук няма да прочетеш нещо смислено - просто се вижте, но не по телефона или в чата, ами на 4 очи, без други хора да ви притесняват наоколо и му кажи защо се притесняваш. 100% ще извлечеш по-голяма полза и от 20 страници философстване и безпочвени догатки от непознати тук.
Помъчи се да разнообразиш връзката си. Изненадай го, дай му повече от себе си - дари го с повече внимание, обич, приятелство. Събери малко парички и го заведи на вечеря, купи една бутилка хубава вино, седнете /примерно на сепаре/, той ще налее в чашите, гушни се в него, дай му една страстна и дълга целувка, 'обясни му се' /на селски диалект/, иначе казано сподели силните си чувства към него, кажи че си плакала за тази случка - хазартно залагам, че е точен човек и ще те разбере, ще си вземе пример и няма да дава повече поводи за тревога у теб.
Това за вечерята не е единственото, има стотици неща.. импровизирай, прави нестандартни неща... и той ще бъде твой.