Еми ари и аз да се направя на спец.Значи (задължителната думичка ) , това че са ходили 4 дни......това е цифра малко време.Пък и вие не сте от вчера.Това , че може да правят секс.....има такава вероятност.Но съм почти убеден , че дори и да го правят това ще бъде чисто и просто САМО СЕКС.Без нищо повече.Но според мен е малка дори и тази възможност.Него познавам , но ако бях на негово място и тръгнех да го правя с друга , приятелката ми определено нямаше да научи.....тоест единствените хора , които щяха да знаят ще сме аз и момичето с което съм бил.А пък да кажа на най-добрата приятелка на гаджето ми........xaxaxa.....сама се досещаш
Мисля само се опитва да ти накара да ревнуваш - на някои хора това им харесва.Ако пък не е това просто иска да отиде малко да покупонясва.Но един съвет от мен - приятелство с любов да завърши може , но любов с приятелсво - никога.Неказвам , че той трябва да я харесва всеоще........просто ми е страмнно малко , това тяхно приятелство....ама като се замисля - те са ходили само 4 дена...така че не е толкова страмно.И всепак - внимавай , но не прекалявай.
I wake up in the morning and I ask myself
Is life worth living or should I blast myself