- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- SVALKA PO 4AT!
gete ne6o pove4e za svalkite PO 4AT PLS KAK MOGA DA SVALA MOM4ETATA TOEZ DA GI POBURKAM I SERIOZNO PLS MOM4ETA DAVAITE I VIE MNENIATA SI!![]()
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
В общия случай не може.Никое нормалко момче не вярва само на:
01010100100001010100101010101001
По чат можеш да си задълбочаваш отношенията ако си го вийдала "на живо" . т.е ако го познаваш от някъде и си говорите.Но виж т'ва за свалките има фантазия в него ако имаш уебкамера.Тогава момчето/момичето ще е много по уверено в думите ти,а и не изпускай да си говорите по Интернет (колкото и да са искрени на екрана не звучат много поетично, защото 70 % от значението на думите е в интонацията с която ги казваш 25% са контекста а каквото остане мойеш да го 'каеш и по чата)
mi poznaam go no ve4e ne se vigdame i se skarahme po 4ataПървоначално написано от akademika
![]()
![]()
да сваляш момчета по чата?и каква ти е целта?
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
bah si tupite mom4eta i za kvo nameriha da se karat......(ni6to protiv vas,de,ama)kato gledam nakude vurvi svetut tiq ot 4ata nai 4esto ne si zaslujavat
What the fuck ?![]()
еее чат без снимка не става ... а ако ми даде няква снимка дет е супер зле въобще не отговарям ...
Иначе върви варианта да се праиш на перверзна ама така падаш в очите на някои,па на други се дигаш![]()
Glupavo e. Ot po-serioznite zaribqvki v chata nishto ne mi se e poluchavalo. No samo hodil s momiche koeto poznavam izcqlo ot chata. Imam i mnogo mnogo mnogo mnogo dobri priqteli koito poznavam ot tam![]()
Докато си чатите с някое момче, завърташ темата на разговор за секс и гледай какво става.![]()
Успех.![]()
Като им дадеш снимка на Анджелина Джоли и ги излъжеш ,че си ти а те ако са някой тъпи селяндурчета и ти повярват определено ще ги подлудиш!Първоначално написано от SEXY254
Успех госте...![]()
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
хаха добре бе как може толкова да изпростявате![]()
"Целувка за лека нощ"
Не че се хваля, ама ела на мен ми приказвай за секс по чата.bah si tupite mom4eta i za kvo nameriha da se karat......(ni6to protiv vas,de,ama) kato gledam nakude vurvi svetut tiq ot 4ata nai 4esto ne si zaslujavatЩе имаш късмет ако въобще прайвъта не е блокиран на секундата, камо ли да ти напиша нещо...
С малко по-сериозните хора подхода май трябва да е друг... вече какъв точно - нямам идея... Трябва да бъдеш себе си. Защо ти е да харесват някакъв изкривен образ на това което си, а не самата теб?
![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
"Здравей, скъпа", "Хай, секси" и т.н. Всяка глупачка ще се върже.Първоначално написано от SEXY254
Abe az sym hodila s mom4e ot 4aTa... demek zapoznahme se v 4ata, pa i dvamata nqmahme snimka. posle se sre6tnahme i taka.. am da ti kaja.. govori6 s nego pove4e za gadjetata...pita6 go ima li si, ako nqma kakyv e problema i t.n. dava6 mu syveti..tva spored men e temata, za koqto mom4etata si otvarqt ustata nai-mnogo. ae uspeX![]()
Божествена лудост ли ме обхвана?
Почни да правиш сексуални намеци
Да така е наистина и аз мисля така просто трябва да си себе си CuCAgMuH прав си и на мен ако ми говорят за секс не бих обърнала внимание, просто не можеш да впечатлиш някой по-сериозен като му говориш само за сексПървоначално написано от PaChanGa_GiRl
![]()