- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ноВа гоДиНа ..
здравейте ..темата я правя секи да напише куде и с кого ще сте на нова година ..??и може и идейки как бихте си изкарали супер нова годинав каква компания и такива подобни неща.. ?![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Първоначално написано от taNcheto93
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
нз все още не съм планирал нищо
Искам този път да сме заедно с любовта на живота ми, обаче все още нищо не се знае, за жалост.![]()
![]()
Какво се вживявате толкова около тая нова година не мога да разбера?Големи планове, голямо нещо![]()
ми аз съм се разбрала с едни приятели ,ама не се знае дали ше стане раотата(в къщата на една дето техните и ше ходят някъде).Аз само се надявам да не съм пак с родата,щото тогаа ми се доспива в 11 и стаа мн тъпо
Ем със семейството си.Смятам че така е най-хубаво кат стане веече 3,4 часа ще излеза с гаджето (ако имам)
Още не е сигурно къде, но ще го празнувам някъде с компанията.![]()
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
С приятелите, но къде все още нямам идея
Вече се съмва и слънцето изгрява,
куките пристигат, настава страшна врява.
Всеки гледа сам да се измъкне,
купонът ще започне отново щом се мръкне.
Отново и отново всичко се повтаря,
със секс и алкохол кръгът ни се затваря!
ако няма готини оферти ,мисля да посетя 4кмще бъде много лудница тва парти
Schranz music is my world !
Аз пък тази година ще съм нощна смяна на Нова Година![]()
Уф знам че ще съм с компанията,знам че ще се напиваме,знам че ще е яко...но си нямам идея каде ще е това нещо....![]()
Гледай на живота като на игра,в която рано или късно ще спечелиш всичко,което искаш!
С наще на ски
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
На мен много ми се щеше да идем на една вила извън София, но най-вероятно няма да стане.. Така че най вероятно просто ще се съберем в нечий дом..![]()
Пфффффффф...На най-скучното място!При баба ми и дядо ми...![]()
![]()
![]()
![]()
Аз пък все още незнам, но много ми се иска да съм някъде навън с приятели![]()
+1Първоначално написано от Spunky
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
Гадноооо !!Първоначално написано от scanadal
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
Тянко е баба Станка моля пращайте това всички които мразите tqnko