.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    PpPpP
    Guest

Moderated by W.I.M.: Баща й ни разделя !!

Imam edin mn golqm problem , a toi e :
    Hodq s edno momi4e ve4e 7 meseca i moje da se kaje 4e vsi4ko varvi po med i maslo, no ba6ta i se opitva da ni razdeli i kakto sa tragnali ne6tata 6te uspee... Toi i e zabranil da se vijda i da ima vsqkakvi vzaimootno6eniq s men. Biv6iqt i priqtel i ba6ta sa priqteli i toi mu e napalnil glavata s nqkakvi gluposti 4e toi o6te q obi4al i iskal da e s nego .
    Tq ima golqm respekt kam nego a i toi ne e slu4aen v grada v koito jiveq i prosto nz kakvo da pravq ... Daite nqkoi savet . Predvaritelno vi blagodarq

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 ! §§

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland

Re: pomognete ako znaete kak

Цитирай Първоначално написано от PpPpP
    Hodq s edno momi4e ve4e 7 meseca i moje da se kaje 4e vsi4ko varvi po med i maslo, no ba6ta i se opitva da ni razdeli i kakto sa tragnali ne6tata 6te uspee... Toi i e zabranil da se vijda i da ima vsqkakvi vzaimootno6eniq s men. Biv6iqt i priqtel i ba6ta sa priqteli i toi mu e napalnil glavata s nqkakvi gluposti 4e toi o6te q obi4al i iskal da e s nego .
    Tq ima golqm respekt kam nego a i toi ne e slu4aen v grada v koito jiveq i prosto nz kakvo da pravq ... Daite nqkoi savet . Predvaritelno vi blagodarq
    neka momi4eto pogovori s ba6ta si, i da mu obqsni 4e tq obi4a teb, ne biv6ia..ili de da znam.......

Хахаха
    е ти ме върна два, три века назад. Кажи и да говори с баща си. Що за човек може да причинява това на дъщеря си?!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Посъветвай я да говори с баща си. \/
    Успех.

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    ми нещата както казаха само с разговори се оправят
    "Целувка за лека нощ"

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    ako se obi4ate ne pozvolqvaite nqkoi da vi razdeli . dokajete na ba6tai 4e se obi4ate i ako 6te sveta da preoburne nqma da vi razdeli . a sprqmo onova mom4e i nai golemiq gazar da e ako se obi4ate nqma da vi razdeli .moje da hodite ot 100 godini i samo da se zalkugvate 4e se obi4ate ot tova prepqtstvie<ba6tai> 6te razberetedali se obi4ate ako go preeodoleete i nego i onq gazar zna4i 6te produljite i 6te ste zaedno o6te dulgo ne preeodoleete li ne6ta zna4i prosto ne ste edin za drug .uspeh i ne pozvolqvai na bashtai i na koito i da e drug da vi razdeli !

Град
    В мечтите
    Ех..родители. Според мен тя трябва да прояви загриженост. Ако те харесва много, да поговори с баща си.Все пак може да й е баща, но да й забранява с кого да излиза и с кого не...Е, ако е на 13 съм по-съгласна (но се съмнявам да е на толкова (нали не е)). Говори и с нея.Ако иска още да се виждате, да направи усилие и да се противопостави на баща си. А ти какво можеш да направиш...знам ли. Може и ти да говориш с баща й.Едва ли те мрази толкова много, че би те обрзглавил, ако те види. Кажи му, че найстина много я харесваш. Ако и това не покаже някакво развитие, да не ви пука. Виждайте се и толкова. Напук на всички. Колкото до другото момче - препядствие...Разкарайте го. Не му обръщайте внимание. Все пак може да забраняват да излизате заедно, но какво толкова може да стане?
    Златистата нишка се прекъсна,клетката от светлина изчезна,песента на феникса заглъхна...

Пийс Бабо, форум на избухляри => http://www.phpbb-uk.net/forum/?mforum=peacebabo

Мега фен
    И бащата ще я накара да не вижда теб, а да се вижда с онзи? Няма начин. Тя може да тръгва за училище, а всъщност да се вижда с теб.

Da pogovori momicheto s bashta i i da se raberat tq koi obicha i koi ne i s koi iska da e i skoi ne iska!!!USPEH

Голям фен
    Град
    София
    Ми аз навремето се "борих" с една такава майка и...

Честито
    (коментара е илишен)
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Повече от фен
    tuka stava shitty ne sum imal problemi s roditelite na gajetata mi

daje maikata na edno moe bivsho gaje mnogo me haresvashe (kato nein priqtel)

shto ti ne pogovorish s bashta i i s neq?

GL
    I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
    I got what you need to feel the pain
    Here's my number call me when you're up for an even exchange!

Вие хубаво давате съвети да говори с дзверо(таковата де баща си) и аз бих я посъветвала това, но доколкото разбирам баща и е отвратителник дето не може да се разбереш с него...Таа наистина къфто и да е не може да ви попречи да се виждате, ама си поговорете с него..или по точно тя да говори с бившия си и съвсем мило да го попита дали си мисли, че като се дъжи като абсолютен кретен ще я впечатли...
    Freedom will only be available through death!

Повече от фен

Re: Moderated by W.I.M.: Баща й ни разделя !!

Цитирай Първоначално написано от PpPpP

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 ! §§
    tva zvu4i malko kato romeo i julieta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си