Цитирай Първоначално написано от Анонимко
au, da ne vi nastupih po mazola?
izglejda mnogo naseriozno se vzimate, izgradili se, 4rez skate, li4nosti
kvo si izgradil? kvo si kupil sus sobstveni spestqvaniq? kvo si suzdal sus sobstvenite si ruce? kolko jivota si spasil? koi sa ti polojitelnite 4erti na haraktera, a otricatelnite?
ot vsi4ko, koeto sum pro4el dotuk sum si napravil zaklu4enieto, 4e mnogo naseriozno se vzimate, sqkash kato si se ka4il na edna duska si hvanal gospod za "мъжкия полов орган", znaete si svoeto, vupreki 4e tova shte se promeni sled vreme... na taq vuzrast tolkova 4esto si menite vkusovete i predpo4itaniqta, 4e utre shte zabravite kak ste si 4upili rucete i krakata s taq duska
pone gledaite da izvli4ate neshto polezno ot tva s koeto ste se zanimavali, a ne samo kontuzii

i ne mi izlizaite s lafa za 2-3-mata 4oveka na po 30, koito poznavate i koito karat skate... tva sa edinici hora i nai-ve4e sa profesionalisti...

p.s za tiq koito mnoo psuvat: deca, vie ne mojete da karate skate

pi4 za6to svurzva6 skate-a s padaniq , prebivaniq i t.n. Vuv dosta sportove go ima tova , no nikoi ne se zamislq 4e sled travmi , bolka i pot 4ovek moje da postigne mnogo.4rez skeita 4ovek donqkude proverqva volqta si i pridobiva takava.Ako za teb da kara6 skate e bezsmisleno i si misli6 "bojee da ne sum lud da si 4upq glavata" tova pokazva kolko lesno se otkazva6 i 4e si sus slaba volq da probva6 ne6to novo, ne6to koeto moje i da ti napravi nqkoq draskotina no prejivqvaneto ot praveneto na nqkoi dobur trik 6te pokrie vsi4ko. Tova edva li ne e ne6to leko. Vsi4ki diskriminirat zapalenite po tozi sport , a spored vas lesno li e praktikuvaneto mu? Ako si turpeliv, sus silna volq tozi sport e za teb. Ako ne putq v lqvo...