- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- gotini dunki...:)
zdraveite bonbonineznam temata mi dali e mn mn za tuk no...
ta da premina kum vuprosa spodelete kude v sf si namirate gotini dunki? 6toto az poprincip mn trudno si haresvam dunki i sega ot 1 sedmica si tursq i ne6to ne moga da si haresam nikude-obikalqh grafa,podleza na serdika...poprincip vinagi na edno ot dvete mesta si haresvam no sega ostanah ot4aqna
da de s izklu4enie na edni dunki na vito6ka v pepe jeans ama ne mi se hvurlqt 160 lv za dunki ne6to
dosega sum si namirala nqkvi gotini i to do 70 lv nai mn taka 4e mislq 4e i sega moga da si namerq samo 4e nz kude....
za poqsnenie jiveq v sf v mladost
6te sum vi mn blagodarna ako me naso4ite kum nqkoi turgovski centur magazin4e ili ne6to takova mersi predvaritelno
![]()
" I have said nothing, because there is nothing I can say, that would describe the way I feel as perfectly as you deserve it"
малее да ти имам проблемааз живея в един супер забутан град и стига да реша си намирам някакви дънки а ти искаш да ми кажеш 4е живееш в софия и нямаш избор?!просто отдели един ден да хаиманосваш и си готовА
![]()
vinagi spazvai pravilata na 5te "p":
perfektnata podgotovka predotvratqva provala na predstavlenieto
ami az znam 4e imam izbor no prosto nz kude da tursq v smisul kude si zaslujava da tursq 6toto ako trugna po vseki otdelen magazin da proverqvam nz kolko meseca 6e sa mi nujnii zatova pitam ako nqkoi znae kude ima gotini dunki da spodeli
![]()
" I have said nothing, because there is nothing I can say, that would describe the way I feel as perfectly as you deserve it"
tva 4e si ot mladost ne ti pre4i nali?na4i "gotini" dunki i sravnitelno eftini (40-70lv) ima v zakritiq bazar na NDK 100 na 100 6toto skoro hodih i ima dunki za vsqkakvi vkusove
taka 4e vurvi tam a ne po centura 6toto tam sa mn po skupi a i neka4etveni ...
![]()
da naistina mn trudno se otkrivat svqsni dunki
pove4eto sa stari modeli ili puk pretrunani s paieti ,cvetq i razni tem podobni gluposti
istinata e 4e hubavite dunki se prodavat po magazinite v zabutanite uli4ki kakto i pove4eto hubavi drehi
zatova trqbva mnogo da hodi6 za da si nameri6 podhodq6ti
"Повечето са стари модели.." - това няма смисъл да го коментирам, има смисъл само да се смея.
По темата - аз не ходя по магазини и мнооого рядко нещо наистина ми харесва. Естествено е да не си харесаш нищо, когато обхождаш магазините с целта да си купиш нещо. Законът на Мърфи.
ох вярно е, и аз съм такаПървоначално написано от danger_love{F}
ма ние в Димитровград си имаме пазар де![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Зависи как се облича бе! Ако е някоя чалгарка, ако знаете какви кичозни неща има.....какво търсиш същност?
ооо ти си мой човек щом си от младостми има на 43ти супер много магазинчета а и на тоя новия пазар до Деница дето е.. иначе знам и един у центъра ма е много забутан.. там при плиска.. се върви надолу па после у лево....
slaveikov-sweet baby(edin ot nai gotinite magazini,ima hubavi dunki...)vitoshka-diesel,s.oliver...hm...i na pirotska...tam sa po evtini...
![]()
^Santra^ Пуснато на: Съб Мар 25, 2006 2:45 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Зависи как се облича бе! Ако е някоя чалгарка, ако знаете какви кичозни неща има.....какво търсиш същност?
ami ne iskam nikakvi ki4ozni dunki bez sqkvi cvetlenca paieto i lu6tq6ti rabotiprosto mn trudno si haresvam kato cvqt smisul iskam nqkvo morsko takova zelenikavo sinio xax smao ne mi se smeite no to4no takuv cvqt iskam
i da sa s niska taliq tova e vajnoto
blagodarq vi za otgovorite dotuk ako nqkoi ima o6te ideiki da kazva daje i da sa za nqkoi zabutani magazini kakto kazvate moje puk i da gi namerq ako na nqkoi mu se obqsnqva \
/
mi nz az kato otida v NDK i vinagi si haresvam po ne6to,a i az trudno izbiram![]()