Аз, като момиче, което много обича да се маца с тъмни гримове,искам да ви питам нещо.
Само че не знам как да го опиша точноВиждала съм доста жени, които са с тъмен грим, а САМИТЕ им очи блестят по някакъв мноо готин начин, или поне изглеждат че блестят
не знам как да го обиша по-точно, но погледа озглежда мн як, като в тъмна рамка. Примерно се сещам за клипа на Джей Ло I am gona be...нещо си, там тя е с такъв и мноко як грим. Давам го за пример, иначе и на живо съм виждала такъв ефект
Как може да се постигне?
Чувала съм, че това става с капки за очи,
но не знам какви точно
Най-добре отиди в някоя аптека и там
ще ти обяснят най-подробно![]()
...Be Yourself No Matter What They Say...
P E A C E
всеки си го има този блясък в очите, всичко зависи от грима и как той ще контрастира с цвета на очите
"Целувка за лека нощ"
именно.всички очи си имат този блясък,но за да се види зависи от слънчевата светлина.на мен лично ми се получава,когато съм срещу слънцето или очите ми са насълзени.![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Mnogo zavisi i ot miglite....Kogato te sa s dobra spirala i izglejdat po-dylgi i po-izviti samoto oko isglejda po-golqmo i po "otvoreno" i taka pogleda stava po-iskrq6t i po-sublaznitelen......I vse pak dori i da polzva6 samo tymen grim, ne zabravqi da sloji6 myni4ko bleztq6t svetyl ton(bqlo ili bledo kafqvo naprimer) vyv vytre6niq ygyl na okoto-pogleda ti svetva momentalno...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zavisi ot cveta na ochite i kakyv tochno tymen grimkogato sa mn tymni ochite sedi super 4erniq grim
![]()
kapkite koito davat blqsak se kazvat Visine! ina4e se postiga s 4erni sekni no s blqsak koito sa6to se otrazqva!
Визин?
Те не са ли за уморени очи тези капки?
Е ако имат ефект, ще си ги взема де![]()
taka svetqt o4ite na vlubenite![]()
![]()
![]()
![]()
Да, разбирам за какво говориш. Тъмните очи много лесно могат да добият блясък, за разлика от светлите. Аз лично го получавам чрез мимика, защото е по-лесно. Просто присвивам очи, но за мен тва не е проблем, защото присвити много повече си харесвам очите и съм си свикнала да си ги присвивам. Иначе става много лесно чрез тъмно кафяв грим. Очите се издължават с очна линия и се поставя грима близо до нея.Първоначално написано от Метълката
Бтв, евалата за аватара![]()
Аз ползвам предимно, да не каза само тъмен грим. И все пак го няма тоя блясък и тва си е![]()
Ще ги пробвам капките, те не бяха ли за уморени очи по приницип или нещо такова? И колко долу-горе им е цената?
Значи аз ползвам тези капки и причината е че очите ми са много чувствителни и лесно се възпаляват. Но наистина правят очите със страшен блясък и цвета на очите ми става небесно синА иначе цената е около 7 лв.
Преди време четох някъде, че блясъкът се дължи на контраста. Препоръката беше когато се направи тъмния грим отвътре на клепача да не се слага черен, а бял молив. Също така и бял молив на горния клепач отвътре (това не съм го пробвала, все имам чувството, че ще си бръкна в окото). Визина не е решение за блясък. той е с медицинска цел, ако очите ти са здрави, по-добре не си капи каквито и да е капки.