.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

Moderated:Една приятелка ми прави мръсно,да останем ли...

Imam edna priqtelka,ako moga da q nare4a priqtelka s koqto ot malki se znaem,no tq mn mi zavijda za nqkoi ne6ta i mi pravi mrusno iskam da mi dadete suvet dali da ostana neina priqtelka ili da priklu4i priqtelstvoto no,no za men nai-gadno e 4e sme izrasnali zaedno i znaem vsi4ko edna za druga.Prosto ve4e nz kakvo da prava i se 4ustvam mn gadno

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

To4no tova,4e ste izrastnali zaedno predpolaga edno po-d1lboko poznanie na otsre6tniq i po-malka veroqtnost da ti zavidi ili po-skoro da ti zavidi i da go pokaje,kato se pravi na interesen(6toto vsi4ki nie zavijdame,no ponqkoga go pazim za sebe si..). Sled kato tq post1pva taka,zna4i ne6to ne e stabilno v1v vzaimootno6eniqta vi,no ako ste mn blizki,po-dobre da si pogovorite,za da se razqsnite. V1zmojno e da ima nqkak1v drug problem,a ti samo da si misli6,4e se d1rji gadno edinstveno zaradi zavist.. starite priqtelstva ne trqbva da se prek1svat,t1i kato te sa nai-cenni-izd1rjali sa na vremeto i sledovatelno ne mogat prosto taka zaradi nqkakvi malki pre4ki da b1dat prek1snat. Zastanete prosto edna sre6tu druga i si izqsnete poziciite-nai-dobroto spored men. P1k i tezi ne6ta s1s zavistta minavat...
    J U S T D O I T ! ! !

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    кажи и какво мислиш и виж какво ще стане, няма смисъл да си създаваш нерви заради някой с който дори не си приятелка
    "Целувка за лека нощ"

Супер фен
    Поговорете сериозно и ако няма подобрение я зарежи. Какво значение има че сте приятелки от толкова време след като ти прави мръсно

Фен
    Град
    Nqkyde blizo dalech do vkyshti
    imah syshtiq problem.Ne samo 4e mi be6e nai-dobra priqtelka,no i se poznavahme ot mn malki-imam q na snimka na pyrviq mi rojden den,kato bebeta...postoqnno se systezavashe s men,vse mi zavijdashe edin vid i mi napravi dve-tri "mrysotiiki",ama bqha po-skoro detski istorii i posle,kato kapak se zabyrka s mom4e na koeto adski mn dyrjah i....ve4e ne i govorq 2 godini i mn se radvam 4e q zatrih ot jivota si,zashtoto tq prodyljava da si e syshtata ovca,po dumite na drugi hora i se radvam 4e nqmam ni6to obshto s neq
    moq suvet-ako edin 4ovek sega e takyf,nqma da se promeni,nali znaesh "Vylka kojata si meni,no nrava ne"

Град
    на луната

-

Ами поговори си с нея на 4 очи.... разпитай я за всичко което ти прави и защо го прави поговорете си едно хубаво искаи и сметка и ако прецениш че можете да останете фр винаги си имай едно наум

Град
    В гроба
    Поговори си с нея и и обясни,че като завижда няма да постигне нищо,нито като ти прави гадно.Просто да се постарае и тя да бъде такава каквато иска,а не да завижда.Моята най-добра приятелка също гледа да ми прави гадно,но аз съм свикнала и само и се смея на глупостите.Ако приятелката ти е направо непоносима,не виждам защо още сте заедно.Какво като се познавате от малки...и аз се познавам с най-добрият приятел на брат ми от малка,но не го понасям / а брат ми направо го мразя/.

The world crashes down...

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    Vqrno e otrasnali ste zaedno..no zashto ti e takava priqtelka?kak mojesh da razchitash na neq sled kato tq se gleda ti napria mrysnu???Ima li smisal da se dvijsih s neq?Spored men gledai da q izbqgvash zashtoto nqma smisal..priqteli mnogo no nai vajni sa ist tezi na koito mojesh da se doverish istinski...bez da imash nqkakvi ugrizeniq... tq nikoga nqma da ti byde pr..

Повече от фен
    Град
    sofia
    napravi i mrusno i ti

Guest
    Щом се държи така просто няма смисъл да продължаваш да движиш с нея. Ако продължиш,ще стане по-лошо.За да те злепостави тя ще използва всичко ,което знае и тогава ще се почувстваш много гадно,защото те е предал човек,на който си имала доверие.
    Замони-човек,който ти прави мръсно не може да бъде приятел
    Зарежи я, не е единственото момиче на света,ще си намириш други приятели!Такива хора не си заслужават

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    След като ти прави мръсно, защо изобщо й казваш 'приятелка' ?!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си