- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- boje....zashto iskam da spq s momiche ? :|
Ооо, вие сте от лиглите, които "са заедно", целуват се лекинко по устата, когато се видят и се прегръщат постоянно...ясноооо! И си решила, че това са лезбийски признаци?
axa qvno pravilno ste razbrali![]()
NE SAM LESBIIKA!!spala sam i s momcheta i mi haresva,prosto iskam da vidq kakvo e da si s momiche,tva e vs)
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Тогава какъв смисъл има въпросът "Защо искам да спя с момиче"??? За да си интересна на форумците?
ako ti e interesno da go napravi6 s momi4e-opitai....i ako ti haresa na4i si bude6ta Les...ka
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Ами доколкото разбирам, не си пробвала дори с момче, защо не опиташ първо това.. А ако все пак ти е толова голям мерака, съветвам те да намериш друго момиче, а не твоя приятелка. Първо, дори тя да се съгласи, няма да са ви същите отношенията след това. Можеш да пробваш в чат в канал за лесбийки и бисексуални, може в някой секс форум.. но идеята за приятелката не ми се струва подходяща.
Ami popitai q purvo dali e imala sexualno fantazii s momi4e i dali bi iskala nqkoi put da opita i ako ve4e otgovorite i sa spored o4akvaniqta ti i kaji iska6 li da opitame))))
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
nqma i6to lo6o v tova da iska6 da spi6 s momi4e! ti ne si lezbiika a proso ti e liubopitno!
p.s. ako priqtelkata ti otkaje pi6i mi na men na li4nite!!!
black cat or white cat,that is the question!!!
miiiiiiii i az iskam s momi4e.s moita fr mn 4esto si se celuvame s eziki kvo ot tva.da ne sum lesbiika
puk s neq predi si mislehme da se otvorim dvete![]()
i dobre 4e ne go napravihme 4e 6te6e da e mn tupo
![]()
ama sq kogato i dvete ne sme devstveni mn ni se iska da go napravim 6toto znaem kvo iskame i kvo to4no ni haresva
daje sum predlagala na priqtelq mi 3-ka s neq ama toi ne e saglasen i az nz 6to
spored mene 6te mu e mn qko puk i na nas 2-te.pone tei si mislq de![]()
abe skapani lezbiiki,zna4i te mogat da se 4ukat e taka na maitap a 2 mom4eta kato se iz4ukat bili pederasi..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dai da vi duham ot lubopitstvo
То както е тръгнало скоро нема да има нищо срамно в тва МОМИ4е с МОМИ4Е. То маи почти сички момичета са по малко лизби ама тва не страшно по страшни са тея дето са МНООГО лизби. Наи ме дразни че се приема почти за нормално а дори за готино и секси
Е тва е много вярно. Пример 1 момиче се преоблича влиза другото и здрасти кво става. едно момче се преоблича влиза друго и 1вото вика махаисе бе педерас и го пцива и ТНТ. Мисалта ми е че момичетата могат да си правят сичко и дри им се кефет а момчетата са ПЕДАЛИ като го правят. Нема да обяснявам що педали щото маи секи го е гнус от теа ПЕДАЛИПървоначално написано от tarsqt te
da be,brat,kvo da pravim . 6tom kato mislqt 4e da se rugash s vibrator e po-dobre ot kolkoto da se smajat s 1 m ...Първоначално написано от -=DaRkNeSs=-
Е го доказателството \Първоначално написано от Dre-BosS_ka^
/
az misla da ida da me minat 50-60 4oveka,kvo ot tva,da ne sam pedal,ot lubopitstvo prostoПървоначално написано от Dre-BosS_ka^
eeee momcheta mn ste kritichnistiga taka de,prosto mn mi se iska
btw ne sam se zamislqla ako vidq dve momcheta da se mlqskat kak bih reagirala,no kato nishto moje da im se zaradvam i .....![]()
![]()
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
СмехПървоначално написано от ^KaSiDi^
,но си4ко е вазможно все пак си момиче
![]()
То повечето момичета така като тебе расуждават кво па толко
и така малко по малко и накрая
а след тва
. НО кои сам аз че да ви съда
правете квото искате не ми пука само дето е нечесно така ( незнам как стоят нещата при момичетата обаче относно момчетата ви казах ) Та за да не се повтарям ще каже само че е много грозно да се целуват момчета и мноого хора са на тва мноние .
mislq,che si prekaleno kraen.ti kak mislish ?Първоначално написано от -=DaRkNeSs=-
![]()
Aми вазможно е. Ама сам сигорен че сам прав поне а ти си тръгнала да защитаваш одавна загубена калза :P:P:P":P
Първоначално написано от -=DaRkNeSs=-
) za men tazi kauza daleche ne e zagubena,ama vse pak nqma da se karame de
![]()
ами предлагам мир(малко се вживях сорри ) Но ми е писнало да ги гледам тея лизбита под път и над път пак дори в средата
![]()
![]()
еее пробвайЯко е
пожелавам ти да намериш някоя която да се навие щот нищо не трябва да се пропуска
![]()
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`