.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    6y6ylka
    Guest

Счупени нокти

Какво да правя ноктите ми постянно се чупат !!!Омръзна ми!!!!! И на краката и на ръцете...не слагам лакове вече от 1 година е така..

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    ползвай заздравители за нокти, но по-качествени разбира се
    "Целувка за лека нощ"

Guest
    priemai pove4e vitamini;plodove i zelen4uci.su6to ve4er predi lqgane moje da si maje6 noktite s ricinovo maslo/opitai

priemai pove4e vitamini;plodove i zelen4uci.su6to ve4er predi lqgane moje da si maje6 noktite s ricinovo maslo/opitai
    shte poqsnish li kakvo po tochno e tova maslo i ot kade moje da si go vzemem aa i kolko gore dolo struva?
    Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Emi lakirai se po 4esti4ko ili puk izpolzvai zazdravitelni lakove.
    I na men noktite mi se 4upqt i zatova ne gi ostavqm mnogo dulgi da stanat.
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Цитирай Първоначално написано от midnight...
    ползвай заздравители за нокти, но по-качествени разбира се
    I gi reji po-kusi

emi trebva postoqnno da sa ti lakirani noktite,znam go ot li4en opit i kato sam bez lak pove4e mi se 4upqt probvai pone pri mene toi nomer varvi =D>
    По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

Фен
    Град
    Sliven
    лакирвай ги със заздравител и приемай повече витамини и всичко ще е ок

Олио за нокти на Perfect около 4 лева беше май 100 % работи поне при мен,преди не можех въобще да си помисля,за дълги нокти и съвсем се бях отчаяла,а сега ЛЕЛЕЕЕ направо не мога да повярвам,че това са мойте ръце!
    Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.

Heaven_inhabitant_f ot kade mojem da si vzemem ili se porachva?spodeli neshto poveche

Голям фен Аватара на tainstvenata
    emi ne si puskai mnogo dylgi nokti i si zemi zazdravitel ili slagai iod 1 pat v sedmicata mai se slaga6e ..
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Цитирай Първоначално написано от mimetoo
    Heaven_inhabitant_f ot kade mojem da si vzemem ili se porachva?spodeli neshto poveche
    В магазините за козмети провери,аз честно казано го бях видяла преди година и нещо и не си го купих и после едва го намерих.Perfect имат най-различни неща за нокти,а това аз го погледнах и се води "заздравяващи масло за нокти",преди това си купих доста зазравители,обаче те си бяха като безцветни лакове.Според мен е крешно да се лакираш,за да си заздравиш ноктите,понеже в 99.9% от лаковете и в лакочистителите има ацетон(каквото и да пише на тях). А маслото значи то е точно като лак на външен вид,с четчица,само че като се намажеш трябва да си масажираш ноктите,стой мазно няколко минути после попива ,въобще не личи и можеш да се лакираш отгоре, аз се мажа по няколко пъти на ден и като изляза от банята задължително.
    Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.

Heaven_inhabitant_f mersi mnogo za infoto

i moite mn se 4upqt,no si polzvam zazdravitel i sa mi po dobre
    ama mn se cepqt}

[quote="ledenata_kralicA"]i moite mn se 4upqt,no si polzvam zazdravitel i sa mi po dobre
    ama mn se cepqt}[/qu
    [/b]ledenata_kralicA poznata istoriq osobenno za cepeneto no shte probvam tova maslo za nokti...dano da ima rezultat [-o<

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    Всичко казано до тук е вярно. Аз искам да допълня само, че има едни заздравители за нокти O.P.I. ( почти не се намират, само в София на 1 място го има и евентуално в другите по-скъпи магазини, а също така и на Арена на красотата, защото предимно се използват от професионалисти - можеш да ги видиш в реномираните салони за красота -френски са и по-добро на пазара от това няма). На Perfect ги има навсякъде и по обикновенните сергиики, тук при нас е пълно, но не съм ги ползвала, не ми се рискува, защото по-рано имах ужасни нокти, постоянно се чупеха и какво ли не съм ползвала, докато преди около 2 години маникюристът ми не ми откри тайната си :P. Струват 25 -30 лв. и има най-различни, наистина си заслужава.

Град
    София
    пробвайте маслото на икаров за заздравяване на ноктите мажат се всеки ден може и през ден и ефектът се забелязва скоро струваше около 2 лв

Голям фен
    Град
    United We Love You
    moite nokti takiva hubavi si bqha i sichki kat pochnaha da vikat kolko sa mi hubavi i dulgi i te sa nacepiha i stanaha ujasni shtoto mi gi uruchasaha kupih si top lak, osnova i zazdravitell 3 v 1 i bahti tupiq zazdravitel ot nego oshte po gadni mi stanaha .. na perfect beshe mejdudrugoto
    т. 2, 9

Град
    Плутон
    ВИТАМИН Б Е РЕШЕНИЕТО НА ПРОБЛЕМА
    Welcome to Jamrock!

Ето един интересен и доста полезен трик.
    https://www.youtube.com/watch?v=le1UcCmIbNM

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си