.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: :)))

:)))

Zdraveite moje te li da mi pomognete i da mi kajete kak da i po to4no kam kogo i kade da zadam vaprosite koito me intresesuvat za da polu4a otgovor??????????

Повече от фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Задавай ги към нас, потребителите. Най-малкото аз ще ти отговоря. Питай.

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от Estranged
    Вярно ли е, че квартовият кръг на тоналностите представлява такова подреждане на мажорните и минорни бемолни тоналности, при която всяка отстои на интервал чиста кварта нагоре от предходната и съдържа един бемол в повече? А, и ако може.. до колко на брой знаци се затваря кръга и започва негово енхармонично повторение? Миси, че ще бъдеш така добра да ми отговориш, ти си ми надеждата, помогни ми, моляяяяяяя

До авторката,

В зависимост от това, коя житейска област засяга въпроса/проблема ти, избираш подходящия раздел от форума, озаглавяваш си подобаващо /изчерпателно/ темата и ... споделяш, пък ние поемаме щафетата от там нататък

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от Estranged
    Вярно ли е, че квартовият кръг на тоналностите представлява такова подреждане на мажорните и минорни бемолни тоналности, при която всяка отстои на интервал чиста кварта нагоре от предходната и съдържа един бемол в повече? А, и ако може.. до колко на брой знаци се затваря кръга и започва негово енхармонично повторение? Миси, че ще бъдеш така добра да ми отговориш, ти си ми надеждата, помогни ми, моляяяяяяя

До авторката,

В зависимост от това, коя житейска област засяга въпроса/проблема ти, избираш подходящия раздел от форума, озаглавяваш си подобаващо /изчерпателно/ темата и ... споделяш, пък ние поемаме щафетата от там нататък
    Аз ще те набия най-накрая
    Аз си мислех че тя иска да пита нещо за форума. А за тея музикални глупости - първото не е вярно. Второто не мога да ти кажа нищо, защото нито една дума не успях да си преведа. Не забравяй че музикалното ми образование е доста ниско

А ти, би ли бил така добър, че да ми припомниш кои електролити могат да се разтварят в дестилирана вода при електролитна дисоциация? И как бяха трите слоя на храносмилателните органи на френски? А би ли ми напомнил какво бяха sedimentation и изветрянето??? А и се интересувах какво точно беше инертност. Да не говорим че с удоволствие бих чула един анализ на "Пространственото житие на Кирил". И, ако можеш, да ми напомниш как започваше предисловието на българската азбука, че нещо съм го забравила...

Estranged

Изинявай, в момента нямам време да намеря докторатурата, която защитих пред БАН по поставените от теб въпроси, но докато я изнамеря от архива ми, би ли ми казала дали моноколините са потенциални инхибитори на холестеролната биосинтеза и притежават потенциал при лечение на атеросклероза и коронарна болест? Също така, блокират ли тези гъбични метаболити и техните хомолози 4а,5-дихидродеривати образуването на изопрениди, поради конкурентното инхибиране на ключовия ензим 3-хидро-3-метилглутарил коензим А-редуктаза.

Иначе, благодарение на 'музикалните ми глупости' ти чуваш това, което твоят наркоманизиран идол влива в тонколоните ти

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Тая Estranged не получи ли вечен бан?
    Левски шампион але але!

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Тая Estranged не получи ли вечен бан?
    Е... Чакай, има време. Още не съм се провинила достатъчно. Иначе имам 5 в архива си.

Мачока, ти нещо против мен ли имаш бе, калъф Човек да не те защити теб

Шуши, дай по-любеСно бре муцка, нЕкъде да видЕ офанзива от моя страна?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си