- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кой от двамата ви родители е по-либерален?
Баща ми.
Admin-Coki:
обиждащи реплики в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
Определено баща ми. Майка ми се притеснява за мен като жена, която е минала по пътя за жена, която тръгва по него.
Баща ми.
И двамата. Не мога да кажа кой повече, защото в различни ситуации и двамата показват либералност...кога мама повече, кога татко...според зависи.![]()
Баща ми от мухата прави слон!![]()
Еми и двамата са еднакво либерални...знам ли в някои случаи майка ми,а в други баща ми...а когато мама например не ми позволява нещо обикновенно тате я умилостивява и обратното и така аз съм най на далаверка![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
Майка ми определеноМакар че преди беше обратното нзн квао стана изведъж баща ми откачи леко
![]()
Както и да е гледам да се разбирам и с двамата що годе добре
![]()
Живея с баща си и точно поради тази причина майка ми е по-либерална,защото през малко време,през което сме заедно, гледаме да си прекараме приятно.
Определено майка ми!
Имам чувството, че живее некъде в 15 век.
Къде ходиш? С кой беше? Откаде е той(тя)? Защо имаш 5, а не 6? Да не говорим за 2,3,4 (студент съм, понякой път тези оценки са много добри, без двойката). Примери мога да давам много, но не виждам смисъл.
Майка ми и тя се опитва някой път да ни контролира с брат ми, но просто вижда, че няма шанс.
Първоначално написано от xxKiFlAx
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Мама.С баща ми не се разбираме особено добре,почти няма ден в който да не се сдърпаме за нещо.
+ и аз съм такаПървоначално написано от rusalkata_
![]()
It was a beautiful lie
A heart stopping illusion
It was a beautiful lie
Such a bitter goodbye
It was such a beautiful lie
Such a heart breaking, goodbye
Първоначално написано от MaCeTo_
Майка ми почти не ми се кара (е зависи какво съм направил).
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Баща ми.
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..