- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кой от двамата ви родители е по-либерален?
Питам ви,защото се чудя дали е възможно и двамата родители да са реалисти и да не издребняват.При мене например баща ми е по-либералният.Никога няма да тръгне да ми се кара за малки неща - например оценки или ако примерно съм закасняла.Колкото до майка ми ... тя е доста дребнава.Дига всичко на главата си, дори за най-малкото.При вас как е?![]()
Майка ми, в смисъл такъв, че по-може да се говори с нея. Баща ми в момента не говори с мен, защото ударих колата![]()
2т. забрана за ползване на профил
Охохох дори не мога да си представя разговор с баща ми..хаха ужас.... Майка ми естетсвено!!
ПП: Защо не пуснеш анкета?
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
Ми защото ще трябва да има само 2 избора, няма смисълПървоначално написано от gia_bs
![]()
2т. забрана за ползване на профил
баща ми... но според зависи..
и при мен е така.и с майка ми и с баща ми се разбирам добре,но определено с баща ми се разбираме повече.а пък и нали уж майките имат по-голяма връзка със синовете си,а бащите с дъщерите си.Първоначално написано от SmiLe_BaBy{P}
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
mi imam 4uvstvoto 4e i dvamata ne sa....
v smisul 4e vuob6te ne me razbirat,nikude ne me puskat i sa malko stranni
e.pone za ocenki ne mi se karat....
no vupreki tova si gi obi4am![]()
с никойнема какво да си кажем
живей си живота(другото не е интересно)!!!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Pri men e su6totoПървоначално написано от SmiLe_BaBy{P}
![]()
баща ми е по-либерален,баща ми е по-пич![]()
майка ми..много дребнава,само се чуди за какво да ми се развика![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Баща ми е по-либерален и винаги е бил такъв, но съм длъжна да отбележа, че в последно време и мамчето прогресира, така че...нищо чудно тя даже да вземе да го изпревари.![]()
Bashtata toi e po liberalen maikata ot vreme navreme mi se sqrdi kato q ebavam![]()
i maika mi i bashta mi sa realisti . pyk tova s ocenkite e mn glupavo da tivika za tovaПървоначално написано от SmiLe_BaBy{P}
![]()
![]()
...и при мен е така.Първоначално написано от fti4ka
![]()
мама е по либерална
2 т. от правилника. Бан на профил
мииии май никой от двамата![]()
"Целувка за лека нощ"
Бащата определено. С него мога да говоря на всякакви теми съвсем спокойно. Изобщо е як човек. Майка ми като му вкара филми и става строг. Ама тя е винаги поДстрекателЯт![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
[b]и при мене е такаПървоначално написано от midnight...
супер строги са.. прекалено![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Баща ми ми се кара по-малко.Ако закъснея няма да ме пита къде съм била,а майка ми естествено ще ми вика.Също и няма да ме пита за кво си харча партие,които ми е дал,докато майка ми го прави исе държи по-строго с мен.Определено баща ми повече ме разбира и за оценки и за всичко,може би защото е мъж,а момчетата като малки са имали по-слаби оценки поприницип и за това изобщо не ми държи сметка за оценки,докато май ми.....![]()
при мене е баща той изобщо не ми се кара за нищо...е тя и майка ми примерно не ми се кара за оценки ама за сичко друго бучииии...
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
по-близка съм с майка ми.и двамата обаче понякога ми мрънкат,но като цяло са доста либерални...
Не си говоря с баща ми, така, че майма ми е по либерална.
maika mi
Баща ми е по-либерален, ама причината е, че не го е грижа много много какво става с мен...т.е. той по-скоро малко си е занемарил ролята на баща...
Докато мама си е перфектна. Тя е либерална, но умерено. Не ми забранява нищичко. Иска всичко сама да опитам и да се убедя дали е добро или лошо. Тя дава съвети и помага, когато може. Понякога не съм много на едно мнение с нея, но се опитвам да я разбирам-все пак ми е майка, обича ме и я е грижа за мен.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!