- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Възможно ли е да се върнеш при бившо гадже?
Zdrasti ot davna ne sam sledql temite za koeto sajalqvam ,no nqmama vreme da prepro4itam dali e imalo dr. podobna ili sashta tema .Vaprosa mi e : Vazmojno l e i kak da se varnesh pri nqkoi s koito si skasal ?
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
възможно е но не е желателно.. просто не се получава повече.. скъсаш ли с някой е завинаги.. поне при мен и при повечето ми познати е така..
ами да възможно е -аз лично цели 3 пъти се връщах при един човек и разпокъсано направихме 2 години .. ами сваляй го ,бъди мила и предизвикателна,и така той отноово ще попадне в мрежите тиУспех!
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Напълно възможно е.
Зависи обаче за какво сте скъсали.![]()
Много е възможно.Аз съм се връщала при приятеля си,въпреки,че сме късали...Е,то си зависи какви са били причините,де.Ако любовта и доверието още ги има,всичко може да се преодолее
ако той не е безразличен към теб може и да стане нещо ... но според мен трябва да си поставиш една дилема - никога за втори път ... т.е. съберете ли се пак ще я има мисълта за проблема заради който сте скъсали ... ще има угризения и тъй нататък ... и някой ден недай си Боже пак може да скъсате ... но при всеки човек е различно и твоят случай може да е изключение![]()
няма невъзможни неща![]()
естествено че може да се върнеш при бившия/бившата, но всичко си зависи от ситуацията
"Целувка за лека нощ"
разбира се че е възможно!!!!!!!!!!!!!! аз с сегашния ходя за 3ти път ииии този път всичко е мн по истинско ( въпреки че си имаме и ние проблеми ..)
тааа темата :
възможно е ,особенно ако чувствата не са угаснали.
а как става..ами хах..ако осещаш че човека все още има симпатии към теб ,може да поговориш с него ,директно да рискуваш.![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Няма невъзможни неща!Много ясно,че е възможно...особенно ако е имало тръпка между вас,силна любов....ако не сте се виждали мн време от порядъка на година-две мн е възможно пак да пламне любовта и да сте заедно.Никога не губи надежда,всичко е възможно!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
A imam dr. vapros kak da se podhodi za da se varnesh kam bivshata (pri polojenie 4e ti i skasal s neq ? BLAGODARQ predvaritelno (hodihme mnogo malko vreme i se razdelihme shtot vliqeha i dr. strani4ni raoti koito sega nesashtestvuvat )![]()
plams1 , pri men se poluchi taka...hodehme 2 sedmici toi skusa s men oshte nz prichinata no tq ne vliqe ... mislq che edin negov priqtel ima prast v tova...takam posle az si mu kazah v ochite che oshte go obicham i toi sled nqkolko dni mi predloji veche hodim mesec i polovina i sme dobre zasega ... ako te haresva govori s neq ako ne deistvai mn vnimatelno provokirai q da pomisli otnovo za dobrite ti kachestva ako ne za hodene to pone za zabivkite predi nego shte se seti taka shte q provokirash da te haresvaUspeh
![]()
О напълно е възможно.И по-скоро това е продължаване на една бурна връзка![]()
В предния ми клас имаше едно момче и едно момиче, които станаха и скъсаха 5-6 пъти...но те когато не бяха гаджета нз какво бяха де![]()
mi az mn. iskam da se vurna pri nego..ama ne me iskat....ama 6te si namerq po gotinkoito da me oceni i da me obi4a pove4e....
Ако си я обичал ДА Винаги ще е в сърцето ти ...
2т. забрана за ползване на профил
Първоначално написано от plams1
Ami moq fr mi gi nagovori edni takiva mn hubavi....Bqhme na kupon na ob6ta fr,az si imah gadje toi be6e skasal s negovata i mi spodeli 4e ima vse o6te 4uvstva kam men,4e sam vsi4ko za nego i 4e e tagnal s dr samo za da me zabravi,no ne e uspql.BTW az se bqh zarekla da ne hoda s edin i sa6ti 4ovek 2 pati,no prosto ne ustoqh na dumite mu.Bqha mn hubavi,a az sam super uporita i ot dumi ne se vliqq poprincip.Kaji i kakvo 4uvstva6,kakvo misli6 i ako tq se saglasi i dokaji 4e dumite ti ne sa bili samo za da tragnete otnovo....Vapreki tova si mislq 4e trqbva strahotno usilie i smelost za da go napravi6 i da se sazdade vrazka koqto e prekasnata po edna ili dr pi4ina,prosto 4uvstvata ne sa sa6tite,osobeno ako razdqlata e po dalga ot max 1 sedmica....Uspeh.....
![]()
Vuzmojno e da, no vse pak opredeleno zavisi pri4inata i nai ve4e vremeto za koeto ste bili skusali... Ako ne e mnogo nemislq 4e 6te ima problemi pri mnogo dvoiki predpolagam se e slu4valo da se poskarat da se razdelqt za izvesno vreme(nezabelejimo malko ili puk malko pove4e, no ne i prekaleno dulgo)...Ako razdqlata bude dulga ne 4e ne e vuzmojno da se vurne6 pri nego naprotiv na men mi se e slu4valo no prosto be6e minalo tolkova mnogo vreme 4e nie samite se bqhme promenili i nqmahme tezi 4uvstva samo privli4aneto se izqvqva6e i si dadohme smetka 4e e nai dobre da sme si priqteli kakto i stana... No tova ne e strogo konkretno pri vseki e individualno i nemoje6 da kaje6 kvo 6te stane... A ako e malka razdqlata moje i da ne potrugnat ne6tata no ima i golqma veroqtnost vsi4ko da se opravi .... ima li 4uvstva o6te vsi4ko e vuzmojno iska se turpenie , liubov i uporitost...
Зависи от много фактори...най-вече кой кого е скъсал и как е скъсал.
Ако не е имало проблеми и е нямало наранени...може![]()
smqtam 4e nqma da ti e trudno pak da q "svali6" 6toto ve4e si se poznavate malko ili mnogo.ama zavisi ot mn raboti taq situaciq.
OPITAI puk kakvoto 6te da stava![]()
Napalno e v1zmojno,moje za6toto si lipsvate,za6totoobstoqtelstvata se sti4at taka,dori poradi tva 4e se dvijite v edna sreda e moje i prosto ei tai za kef ( no povqrvai mi ne e za prepora4vane ot opit znam) no v1v vsi4ki slu4ai ako se sabere6 s biv6e gadje ozna4ava 4e idvamata ste osaznali 4e prosto ne mojete edin bez drug moje da mine godina mesec ili sedmica no na nqkoi hora prosto im e pisano da b1dat zaedno.I ako smqta6 4e pri teb e taka i 4e q haresva6 bori se v1rni si q,moje p1k tozi p1t da stane taka 4e da ne se razdelite...vsi4ko e v1zmojno trqbva samo da povqrva6nqma zna4enie koi e sk1sal! vsi4ko e v1pros na 4uvstva
![]()
NqMam KraV V AlkoHola! {}{}{}{}{}
ako naistina se obi4ate o6te,kakaf e problema,stiga da ne ste i dvamata mn gordelivi i da precakate si4ko,trqbva prosto 1 2 kompromisa i ot 2te strani i vsi4ko e nared![]()
i pri men e taka.Prosto ne se polu4ava...Първоначално написано от fti4ka
est,che e wuzmojno ;p
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..