zdraveite ... zna4i ... hodeh s edno mom4e ... obi4ahme se ... toi postoqnno mi go pokazva6e ... no edna ve4er otidoh na diskoteka bez nego .. toi neiska da doide za6toto vyv vaprosnata diskoteka puskali 4alga pyk toi mrazi 4alga ....tam .... az se napih ..... i mu izneverih ... nadqvah se da nerazbere i misleh da ne mu kazvam ... kato se pribrah toi mi be6e pratil kupi6ta emaili da mi kazva 4e me obi4a i 4e ako mu izneverq 6te go naranq ujasno mnogo .. 6te go sasipa ..... iiii az ... mi stana kofti kat vidqh toi kolko me obi4a pyk az kakvo sym napravila ... i mu kazah ... sled koeto toi mi se razsyrdi izleznahme ... da se razberem ...(m\u drugoto daje mu se nasylziha o4ite kogato izleznahme az da mu se izvinq). i kaza 4e toi po-kysno e do6yl v diskoto da me iznenada oba4e me vidql s drugo mom4e i si trygnal .....oba4e re6il da si zamyl4i i da vidi dali az 6te mu kaja .... .... posle se opitah da go nakaram da mi prosti ... zadyrjah si vryskata .... no malko po-kysno po4na zimnata vakanciq ... i nqkva mry6a ot veliko tyrnovo doide i se lepna za negu ..... izlizaha na kafe seki den ... nakraq na men mi pisna i go zarqzah ... a tolkova me bole6e .... i kato go zarqzah na drugiq den razbrah ot bretov4ed mu 4e onaq kat razbrala 4e sym go zarqzala i vednaga mu nahvyrlila i trygnali ..... sega toi postoqnno povtarq 4e q obi4a i t.n. .... moite priqtelki sa 4atili s negu i te kazaha 4e ot 4ata im sa si izvadili izvod 4e toi se opitva da si natqkva 4e q obi4a .. 4e se kara da q obikne i me karat da se borq za negu ... o6te go obi4am pls pomognete .. da se borq li za negu ili da ostavq ne6tata takiva kakvito sa