- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Za trevata
Iskam da vi pitam kakvi posledstvia imaxte vie ot neia- i kak deistva to4no.
Sry ako ima ve4e takava tema!
probvala sam 1-2 pyti no ne mi haresva . otpuska te i praish neshtata bez da te interesuvat posledstviqta .Първоначално написано от Анонимко
праи те да се чувстваш ТЪП! веднъж се напуших и усетих как затъпях... чувстваш си мозъка като във вакуум... бе въобще много е гадно.... не ме кефи![]()
Ne na trevata
brat mi pushi qko treva i e absoliuten tapanar i me drazni dobre che ne sam go vigdal ot 2 meseca i poveche inache shte go ubiq
Не съм пушил
samo 1 put sum probal .... golqma tupa gre6ka ne me kefi misalta po skoro da pina ne6to po dobre 6te mi podeistva
напушвала съм се няколко пъти -не ме кефи мн ,щото не ми понася ама бива![]()
emi az malko sum si susipala pametta...ina4e e iako principno,ama az pusha seriozno ot 3-4god.oba4e sum imala kakto super iaki i nezabravimi tripove ot 4adela,taka i super sduhvashti i oburkvashti
we like it DARK&HARD
Единствено можеш да затъпееш от тревата !
2т. забрана за ползване на профил
mi ne ba6 taka ako pu6i6 mnogo 4esto moje da zatupee6 no ako pu6i6 umereno po 1 put v meseca spored men e dobre ina4e sum opitvala i ne mi haresva
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
айде сега някой който е пушил трева и я е спрял да каже какво лошо му е причинила
пуша от 9 години, като от последните 6 години пуша всеки ден по 3 пъти и не си я купувам.
Да , вярно, е, тревата променя хората.
Преди да пропуша трева бях озлобен метъл, биех се с "приятелите" си и после заедно ходихме да бием цигани..
като пропуших трева нивото на агресивността ми силно намаля, по4нах по-4есто да се усмихвам и по- рядко да се мръщя. Запо4нах да Вярвам в ненанисилието и в Доброто..
ако щете вярвайте, но тревата ме направи по-Добър 4овек, отколкото бях преди.
А след като опитах гъбки , тогава реших да стана вегетарианец, но това е друга тема..
Вегетарианство, суровоядство и ней4ъръл лайфстайл,
тревата в ТРЕВА, ДАР от Прродата, изто4ник на вси4ко необходимо на 4овека за да живее(храна, облекло, гориво, вдъхновение)
и изобщо нямам намерение да спра да употребявам трева. По- скоро ще спра да употребявам апте4на химия и храна от супермаркета в която вместо хранителни продукти има химии(Е-незнам си колко)
за тези които не са пушили да си мъл4ат, 4е да не стават за смях![]()
Действа различно при някои хора, но като цяло ставаш супер весел и се скусваш от хилеж за нищо!![]()
На мен не ми действа а по-принцип съм против тревата.
не ти деиства щото не си глътнал като хората.. и на мене първите пъти не ми деистваше.. а сега не мисля че си заслужава...Първоначално написано от 20/M/Sf
точно 2 пъти съм пробвала и не смятам да го правя повече![]()
първия път ми стана малко весело и съвсем леко ми се замая главата, втория път изобщо не ме хвана - все едно бях изпушила цигара
общо взето тъпа работа![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
tvardo protiv trevata![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
Evalarkata edno svestno mnenie...BraoПървоначално написано от Анонимко
A ina4e po temata mnogo zavisi ot trevata...a tiq deto razpravqt che stavash po typ sa ega ti smeshnite.Naprotiv nauchno dokazano e 4e togava mislovnata deinost se uveli4ava namalqva se depresiqta i taka...Abe za milionen pyt 6te povtorq-- knigata se kazva "Pochti vsichko za narkoticite",avtor e Iuliqn Karadjov i izdatelstvoto e DILOK-10 leva...A ako iskate ima i samo za KANABISA za 8 leva
![]()
no coment
(за ония, дето и бъкел не отбират от инглиш, това е диаграма, която показва разли4ните вещества по степента и характера на зависимостта, която предизвикват.
От диаграмата става ясно, 4е цигарите и алкохола са съпоставими с коката и хероина, а тревата е съпоставима с кафето.)
Хаха тая диаграма кур за херотоИначе тревата владее...мене също тревата ме е напраила по-добра,а и ако не беше тревата моеше ся и да съм в некоя madhouse. Ей тфа е истината
![]()
![]()
Абсолютно нищо нямам против тревата.Определено ме кара да се чувствам по-добре.И нека тия дето 'са пушили 1-2 пъти' да не си дават компетентните мнения
Хубавото да си шизофреник е,че никога не ти е скучно,когато оставаш сам...
Абсолютно съм съгласен, че тревата може да промени човека и то към по-добро. Когато пушиш, почваш много повече да се замисляш за някои неща от живота и да преценяваш кое за теб е ценното. Това се случва обикновенно в моментите, когато си супер изциклил. Тревата според мен е супер готино нещо. И е естествена![]()
Teo
С две ръце те подкрепям =D> Но само тази трева която не е пушена за гъзариятаПървоначално написано от Jinno
![]()
Прекрасно ми действаи много се радвам, че я има.
Дано я легализират..някога, ако ще след 100 години да е...
NATURE CAN NOT BE ILLEGAL