.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Тема: Za trevata

Guest

Za trevata

Iskam da vi pitam kakvi posledstvia imaxte vie ot neia- i kak deistva to4no.
    Sry ako ima ve4e takava tema!

Re: Za trevata

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Iskam da vi pitam kakvi posledstvia imaxte vie ot neia- i kak deistva to4no.
    Sry ako ima ve4e takava tema!
    probvala sam 1-2 pyti no ne mi haresva . otpuska te i praish neshtata bez da te interesuvat posledstviqta .

Голям фен
    Град
    София
    праи те да се чувстваш ТЪП! веднъж се напуших и усетих как затъпях... чувстваш си мозъка като във вакуум... бе въобще много е гадно.... не ме кефи

Ne na trevata
    brat mi pushi qko treva i e absoliuten tapanar i me drazni dobre che ne sam go vigdal ot 2 meseca i poveche inache shte go ubiq

Супер фен
    Не съм пушил

Супер фен
    samo 1 put sum probal .... golqma tupa gre6ka ne me kefi misalta po skoro da pina ne6to po dobre 6te mi podeistva

напушвала съм се няколко пъти -не ме кефи мн ,щото не ми понася ама бива

emi az malko sum si susipala pametta...ina4e e iako principno,ama az pusha seriozno ot 3-4god.oba4e sum imala kakto super iaki i nezabravimi tripove ot 4adela,taka i super sduhvashti i oburkvashti
    we like it DARK&HARD

Единствено можеш да затъпееш от тревата !
    2т. забрана за ползване на профил

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

mi ne ba6 taka ako pu6i6 mnogo 4esto moje da zatupee6 no ako pu6i6 umereno po 1 put v meseca spored men e dobre ina4e sum opitvala i ne mi haresva

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Guest
    айде сега някой който е пушил трева и я е спрял да каже какво лошо му е причинила

Guest
    пуша от 9 години, като от последните 6 години пуша всеки ден по 3 пъти и не си я купувам.

Да , вярно, е, тревата променя хората.
    Преди да пропуша трева бях озлобен метъл, биех се с "приятелите" си и после заедно ходихме да бием цигани..
    като пропуших трева нивото на агресивността ми силно намаля, по4нах по-4есто да се усмихвам и по- рядко да се мръщя. Запо4нах да Вярвам в ненанисилието и в Доброто..
    ако щете вярвайте, но тревата ме направи по-Добър 4овек, отколкото бях преди.
    А след като опитах гъбки , тогава реших да стана вегетарианец, но това е друга тема..
    Вегетарианство, суровоядство и ней4ъръл лайфстайл,
    тревата в ТРЕВА, ДАР от Прродата, изто4ник на вси4ко необходимо на 4овека за да живее(храна, облекло, гориво, вдъхновение)

и изобщо нямам намерение да спра да употребявам трева. По- скоро ще спра да употребявам апте4на химия и храна от супермаркета в която вместо хранителни продукти има химии(Е-незнам си колко)

за тези които не са пушили да си мъл4ат, 4е да не стават за смях

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Действа различно при някои хора, но като цяло ставаш супер весел и се скусваш от хилеж за нищо!

Guest
    На мен не ми действа а по-принцип съм против тревата.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 20/M/Sf
    На мен не ми действа а по-принцип съм против тревата.
    не ти деиства щото не си глътнал като хората.. и на мене първите пъти не ми деистваше.. а сега не мисля че си заслужава...

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    точно 2 пъти съм пробвала и не смятам да го правя повече
    първия път ми стана малко весело и съвсем леко ми се замая главата, втория път изобщо не ме хвана - все едно бях изпушила цигара
    общо взето тъпа работа
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    tvardo protiv trevata

Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...

CRaZy_IKTe
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    пуша от 9 години, като от последните 6 години пуша всеки ден по 3 пъти и не си я купувам.

Да , вярно, е, тревата променя хората.
    Преди да пропуша трева бях озлобен метъл, биех се с "приятелите" си и после заедно ходихме да бием цигани..
    като пропуших трева нивото на агресивността ми силно намаля, по4нах по-4есто да се усмихвам и по- рядко да се мръщя. Запо4нах да Вярвам в ненанисилието и в Доброто..
    ако щете вярвайте, но тревата ме направи по-Добър 4овек, отколкото бях преди.
    А след като опитах гъбки , тогава реших да стана вегетарианец, но това е друга тема..
    Вегетарианство, суровоядство и ней4ъръл лайфстайл,
    тревата в ТРЕВА, ДАР от Прродата, изто4ник на вси4ко необходимо на 4овека за да живее(храна, облекло, гориво, вдъхновение)

и изобщо нямам намерение да спра да употребявам трева. По- скоро ще спра да употребявам апте4на химия и храна от супермаркета в която вместо хранителни продукти има химии(Е-незнам си колко)

за тези които не са пушили да си мъл4ат, 4е да не стават за смях
    Evalarkata edno svestno mnenie...Brao A ina4e po temata mnogo zavisi ot trevata...a tiq deto razpravqt che stavash po typ sa ega ti smeshnite.Naprotiv nauchno dokazano e 4e togava mislovnata deinost se uveli4ava namalqva se depresiqta i taka...Abe za milionen pyt 6te povtorq-- knigata se kazva "Pochti vsichko za narkoticite",avtor e Iuliqn Karadjov i izdatelstvoto e DILOK-10 leva...A ako iskate ima i samo za KANABISA za 8 leva

Guest

no coment
    (за ония, дето и бъкел не отбират от инглиш, това е диаграма, която показва разли4ните вещества по степента и характера на зависимостта, която предизвикват.
    От диаграмата става ясно, 4е цигарите и алкохола са съпоставими с коката и хероина, а тревата е съпоставима с кафето.)

'wan`a`doo'
    Guest
    Хаха тая диаграма кур за херото Иначе тревата владее...мене също тревата ме е напраила по-добра,а и ако не беше тревата моеше ся и да съм в некоя madhouse. Ей тфа е истината

Град
    nqkyde dale4e
    Абсолютно нищо нямам против тревата.Определено ме кара да се чувствам по-добре.И нека тия дето 'са пушили 1-2 пъти' да не си дават компетентните мнения
    Хубавото да си шизофреник е,че никога не ти е скучно,когато оставаш сам...

Град
    Sofia
    Абсолютно съм съгласен, че тревата може да промени човека и то към по-добро. Когато пушиш, почваш много повече да се замисляш за някои неща от живота и да преценяваш кое за теб е ценното. Това се случва обикновенно в моментите, когато си супер изциклил. Тревата според мен е супер готино нещо. И е естествена
    Teo

CRaZy_IKTe
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Jinno
    Абсолютно съм съгласен, че тревата може да промени човека и то към по-добро. Когато пушиш, почваш много повече да се замисляш за някои неща от живота и да преценяваш кое за теб е ценното. Това се случва обикновенно в моментите, когато си супер изциклил. Тревата според мен е супер готино нещо. И е естествена
    С две ръце те подкрепям =D> Но само тази трева която не е пушена за гъзарията

Guest
    Прекрасно ми действа и много се радвам, че я има.
    Дано я легализират..някога, ако ще след 100 години да е...
    NATURE CAN NOT BE ILLEGAL

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    trevata e dobro lekarsto za zabravata na problemite no ne e mn huu

0biChkam SlyNcEt0 :}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си