.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Guest
    a we ti 6te si iztarkash minjata we maiko

Guest

Re: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=33698&s

Цитирай Първоначално написано от ^KaSiDi^
    to chesno kazano az tva i iskam nqkoi,det da me ebe po 3 4 pyti na den,ama nqma (
    bih te 4ykal 3-4 pati na den, ma ne sam ot Sofiq.

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    добре, щото тя е от бургас

Guest
    Цитирай Първоначално написано от дрЕБОсъчко
    добре, щото тя е от бургас
    Pak ne stava. Ot Blagoevgrad sam.

Фен
    Град
    ruse
    spored men ti si v razgonen proces i moje bi naistina trq si nameri6 nqkoi,koito da te ukroti malko.I az bqh taka po edno vreme,posle se uspokoih malko s moq i sega gore-dolu pak,no ne 4ak tolkova,de! 6te se opravi6 spox

Mi 3-4 e ujasno nogo,... as sam mastrobirala 3-4 pati za edin den sigurno samo vednaj ili dva puti v jivota si... inache 3-4 puti sedmichno e ok ili po riadko sporet nastroenieto... a ako imam gaje ne se nalaga vaobshte... e ne vaopshte ama po riatko

Guest
    mi az su6to po tolko puti kvo tolko kato ni e hubavo neka go pravim

Град
    ....махайте ми се от главатааа
    emiii spored mene 3-4 puti ne sa mnogo 6tom i se iska na momi4eto
    puk az......po 4-5 puti v sedmicata masturbiram
    tui si e normalno za taq vazrast
    ko da gi prai6....hormoni

Guest
    awe tfa e dosta interesno moga da ti kaja.da znae6 4e s tozi seksualen apetit moje6 da bude6 me4tata na mnogo mom4eta,osven ako ne gi preumorqva6 de !vse pak nqma da e zle da se nau4i6 da se kontrolira6 malko ili prosto da izprobva6 novi na4ini da se zadovolqva6!no e hubavo 4e pone si priznava6 4e masturbira6,pove4eto momi4eta gi e strah ili sram da si priznaqt!btw ako idva6 kum stolica zvunni edin telefon!moje i da se pogrija za tozi tvoi "glad" \/

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Като ти харесва си мастурбирай... няма значение по колко пъти

Алоун
    Guest
    Абе за 3-4 пъти на ден не знам, но ако си покрай мен, ти гарантирам поне по 2 пъти на ден (минимум). И няма да съм преуморен.
    Съгласна ли си? Говоря сериозно...Да се разберем нещо...?

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Е не ти ли е малко множко бре?

Аз в последно време не маструбирам много.А как да си маструбира човек,като приятеля постоянно напира да правите секс.
    Правих веднъж,когато съвсем се бях отчаяла тип "няма-хора-които-стават-за-гаджета".Но само тогава.

Az su6to nqmam gadje ama nqmam i tolkova vreme moje bi po 3-4 puti sedmino go pravq.No kogato sum napregnata ili ne6to podobno moga da go pravq po 5-6 puti na den.No tova stava rqdko.

Що бе кво лошо има дали ше са 3 или 5 или 9999999999 Нема значение будещиа кво па толко колкото иска толко. Аз по некога 3-4 пати си ги правя на серии по 2-3 пути през 1 час па нищо ми нема.Само дето сам момче и при нас нещата седиат различно та са ми е чудно че и моми4етата масторбират. А що се отнася до мом4етата аз не знам нормално момче което да не е масторбирало поне веднаш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си