- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Shiete li si sami4ki ?..
shiete li sami u doma ... prepravqte li si drehite mojete da dadete nqkoq ideq i da pokajete kvo ste si napravili sami
Аз си заших копче на униформата. Нямам снимка, но иначе можеше да ти покажа колко готино стана!![]()
Не
drehite ne si gi prepravqm,vapreki 4e obmislqm da promenq malko edni danki,ama kato cqlo si 6iq samo ne6to kato se skasane6to oba4e ako moga,ina4e mama gi 6ie i tretiq variant e v kofata za bokluk,ako nqkvo golqmo i nqma kak da se prepravi![]()
I was lost and I'm still lost...
Az-NE!Ina4e mama zaduljitelno mi skasqva vseki 4ift novi dunki(krakata sa mi kusi4ki)...i otdelno
mi e shila mnogooo neshta(modelite si gi haresvam az mnogo qsno)....i ina4e kato nqkoq nova dreshka mi e malka,golqma ili prosto neshto ne mi dopada,tq q opravqA be imam si zlatno mamence!!!!! :P
Ми да...мога да шия...и то доста добре...успях сама да си зашия един цип на един панталон самичка....Нямам снимка на творението...
Mhm...
6iq, reja kulcam, pri6ivam, boqdisvam, slagam cipove ili kop4eta po neobi4ayni mesta, risuvam, pi6a...
Mn e qko, znae6, 4e sam si si go napravil i ti e got![]()
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
даааам понякога дори става сполучливо![]()
"Целувка за лека нощ"
Nashivki, kopcheta...na shevnata mashina naii-mnogo obicham
kato malka si shieh nekfi dreshki za kukli koito nqmah . sega moga d shiq kolko da nema dupka inache pod sqkfa kritikaПървоначално написано от girl^4e
![]()
хмм ами аз не много, но последното нещо което си направих е пола от едни стари дънки... сега снимка нямам, но по-късно може и да снимам...