- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какво мислите за ?
Няква богаташка там и ми се пише тийн-идол...Лигла няква...
и аз така мисляПървоначално написано от f@nt@zi@
кво сички я нападате се едно я познавате. Има яки филмчета, яки песни и е мн сладка
Имам само един въпрос...от къде разбрахте,че е лигла,от филмите,в които е участвала ли?Нали се сещате,че това е игра,реалността може да е коренно различна,е може и същата да е,но какво от това?Тъпо е да казвате за някоя,че е лигла,след като сте гледали само няколко филма с нейно участие![]()
И как е така ще кажете,че не е добра,след като филмите,в които е участвала са хитове и даже вие,които казвате,че е лигла,сте ги гледали?"Историята на Пепеляшка" си е яко филмче и мисля,че добре се е справила, хубаво е играла.
Признавате или не,момичето е постигнало адски много, много хора я обичат и и се радват,дала е нещо от себе си,с което да я помнят много хора и даже да я оплювате,това няма значение,защото след 2-3 дни нищо чудно да гледате някой филм,в който тя участва![]()
sherry е много права.
Много неща е постигнала. Това че е известна не значи,че е лигла.
Аз лично мнго се радвам на филмчетата и.
Страшно разтоварващи саПесните и не ми харесват толкова, но като цяло си е сладурана.
![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
I K'va e tochno taq? Vijda mi se ... haresva mi
Не ми харесва,защото е прекалено невинна...МОже би тва са й ролите ма,само като й чуя песните...И ми се струва лигла...Извинявай Sherry ма некакси гадна ми е
п.с.:мн е странно сички разпраат колко е зле,1 се намери да каже обратното и вече сички...да ,постигнала еми и мама и тате да имат толко колкото нейните мама и тате и аз ше съм като нея
Не завиждам,да отбележа,не ща да съм руса
![]()
Хахах,не ми се вярва да е толкова невинна,колкото изглеждаПървоначално написано от Jenninka
![]()
Абе за мен е яка пичка,незнам дали майка и и баща и са и помогнали да изгради кариерата си,не ги познавам,за да кажа!Факт е,че момичето е красиво и сладко,има талант и я уважавам заради това.Харесват ми филмите,в които участва,някои тук си кривят душата,като казват лошо за нея,мисля,че доста от нас са гледали филми с нея...