Taka istoriqta e mn dylga,no vse pak shte tr da vi q razkaja,za da moga da poiskam pomoshta vi.Znachi nai-smeshnoto e che vsichko tva se sluchva v irc,koeto m/u drugoto se okaza kolkoto smeshno tolkova i jalko.
Znachi sled kato si bqh prekarala net,nqkyde predi 4 mes,se zapoznah v kanala na asenovgrad s edno momche,v nachaloto vs na maitap,no izvednaj,vs pochvashe da izliza ot obiknovennata irc vryzka,toi mi zvyneshe vseki den,govorehme si i taka,vs beshe idealno,na dva pyti za okolo mes i polovina obache se skarahme mn jestoko,ediniq pyt toi beshe vinoven,dr az.az bqh vdignala nqkakav skandal,zatva che toi namirashe samo po 15 20 min za men,i nikakvo dr vreme,beshe mi mychno,az po cql den stoqh na pc-to i go chakah,a toi max da se vqsne za 15 min.i se skarahme,v posledstvie se opravihme,no togava se zapoznah s edno dr momche,toi e ot sevlievo.postepenno chuvstvata mi kam tva momche ot asenovgradotslabnaha,veche misleh postoqnno za dr momche i prosto ignorirah pyrvoto.sled dve sed shtasliva vryzka obache se okaza,che momcheto ot sevlievo obicha bivshata si pr,iskah da umra,tolkova mn se bqh privyrzala kam nego,che...i taka razdelihme se bez dori da polucha kakvito i da bilo obqsneniq,no 5 dena po kysno toi me pomoli da se syberem i taka i stana,sega sme zaedno i imahme planove proletnata vakanciq,kogato imam rojden den da mi doide za 4 5 dena na gosti(az sam na 16,momcheto ot Sevlievo e na 20,a tva ot asgr na 19)bqh se razbraka s nashte,te znaqt,che mn stradah,kogato se razdelihme i taka.onq den obache si pisahme s onova dr momche.nai-loshoto e,che toi ujasno mn me obicha i iska mn da sme zaedno,iska da doide i da se vidim,a az mu kazvam,che nz kakvo moga da mu dam,toi dava vs za men,gotov e ako tr da doide da jivee v Burgas,sled kato svyrshi uchilishte,za da bydem zaedno,no az nz.misq,che obicham momcheto ot sevlievo,vypreki,che otnosheniqta ni ne sa kakto bqha predi razdqlata,chuvstvam se nqkak si nesig v chuvstvata mu i nz.
Bojee kakva istoriq sig malko ot vas shte q razberat,dr shte se izsmeqt,nz zashto pisha vs tva tuka,nz dali nqkoi bi mogal da mi pomogne,no ako vse pak nqkoi misli neshto po vyprosa shte sam mu mn blagodarna za mnenieto,prosto nz kakvo da pravq???? mislq,che obicham tva momche ot sev,no ne iskam da naranqvam dr momche.....