- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ne moga da resha kakvo da pravq.molq vi help me :(
Mila, takiva vrazki po IRC ne sashtestvuvat! Ne moje da kajesh che si hodila i skasala i posle pak si se sabrala s nqkoi, koito dori ne si vijdala i daje ste ot razlichni gradove![]()
Teq istorii sa mi predelno qsni... ne kazvam che momchetata ne govorqt seriozno, no tova si e chisto virtualna vrazka. Ne moje da si sigurna che ako EVENTUALNO se saberesh s nqkoi ot tqh i imate ISTINSKA vrazka, neshtata shte potragnat. Vse pak govorim za hora s koito ne si imala vizualen kontakt nai-malkoto. A i kak q vijdash taq rabota da se premesti v tvoq grad...
![]()
Ta toi si ima semeistvo, priqteli, dom - celiqt mu jivot e tam...
Plus tova nqmash si i predstava kakvo stava v glavite na 19/20god momcheta/muje i ako trqbva da sam po-tochna - nqmash si predtsva s koq glava "mislqt"!!!!
Edinstvenoto, koeto moga da te posavetvam e da spresh da si sazdavash "vrazki" po IRC, zashtoto ot cqlata rabota ti stradash, a napulno bezmisleno![]()
Burgas e hubav i golqm grad. Ima mn hubavi momcheta, koito mogat da ti predlojat mn poveche ot tel razgovori bilo to za 20min ili 1h... Zamisli se varhu vazmojnostite koito ti se predlagat v sobstveniq ti grad
![]()
Malko bqh rqzka s teb, no se nadqvam da se zamislish i da napravish veriq izbor.Qvno si mn vlubchiva, no mi se struva che oshte ne znaesh kakvo e istinska lubov. Zatova mnogo vnimavai s batkovcite mila i Uspeh! Na parvo vreme izberi tozi s koito se chuvstvash po-dobre i sigurna![]()
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-