- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- v banqta!!!
zdraveite...iskam da vi popitam kogato sled sex vlezete da se izk1pete s priqtelq si ili priqtelkata si kakvo pravete v banqta...pls kajete za6toto az si mislq 4e e t1po samo da se izk1pem i da izlezem...10x predvaritelno..
Не влизам с него, а се измивам, после той се измива и това е. Ти какво искаш? Пак секс?
ami moje bi..nz...togava kakvo pravite ako se izk1pete predi sex???
emi taka bi trqbvalo da byde!pyrvo da se izmie ediniq,sled tva drugiq i gotovo,a pak ako imate oshte sili za sex,davaite oshte vednaj nqma losho
![]()
![]()
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Pak li sex iska6 da pravite, bre...kato vi se pravi otnovo - pravete![]()
![]()
tctct...moje i bez nego - prosto da se gu6kate, pipate, celuvate![]()
awe q edin po edin se izkupete
to tva koeto ste iskali da pravite e stanalo ve4e
ama ako jelaete o6te nqma lo6o![]()
![]()
Ми как какво да правите,къпете се,кво се праи у баня деа!![]()
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
Що па не?Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
абе то няма лошо ама на другия ден момчето не мои си мръдна крака.. оно парче кат са олузи няма оправия..Първоначално написано от MalkataDrusalka
![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Ми аз много обичам да къпя приятелката си![]()
2т. забрана за ползване на профил
Ако имате вана..тогава е пърфект!!!Ммм колко романтично мога да си го направя аз във ванататака де....в банята е неудобно па земе се подхлъзнеш трябва да му се хванеш за оная работа..ама по-лека ,че вземиш му я повредиш нещо знаеш ли!!
И все пак...защо трябва да правиш това което правят и другите импровизирай действай на момента то така е най-яко когато не е предвидено!!!!![]()
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
Най-добро е кучешката на земята! Каква романтика? Говорим за секс в баня!
Ае 69 не искаш ли а?Първоначално написано от `Death`Whore`
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
Не.
Тя иска, ама не ще да си признаеПървоначално написано от MaPuXyaHa
![]()
2т. забрана за ползване на профил
Ееее трябва да я подпиташ та да разбереш дали иска :PПървоначално написано от LoRinSeR
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
mnogog ste zle be hora! estestveno 4e kato vlezete v banqta 6te go pravite pak! ne ste li 4uvali maksimata VINAGI MOJE POVE4E!?
black cat or white cat,that is the question!!!
Аз лично предпочитам секс в банята незнам защо единственият проблем е ,че обикновенно преди секс влизам да се изкъпя сам после влизаме двамата това вече е втория тек а третия може пак в банята и направо ми гъбясват пръстите.
sexomanka e tq..Първоначално написано от `Death`Whore`
abe po otdelno se kupete a ako toi iska dvamata pak she se klecate pod dusha..
пфф.. в банята е много хлъзхаво бе) знаете ли как се пада на плочките ...
![]()
094lindeman_
бан по ип и профил. 11 и 2 точка системни нарушения.
84.252.51.238
ami ako nqma vana kakto kazaha pipane celuvki tva onova 6toto moi se podhlazne nqkoi ta 6a stane oleliq vnimavaite de ako praite... v banqta![]()
mii pri mene be6e mnogo interesno v banqta.Prave6e mi svirki v vanata mnogo e uspokoqva6to trqq da go probvate![]()