.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

Film4eto za ku4etata?

Nqkoi moje li da mi dade link za filma s ku4etata ot Vip Brother?Blagodarq predvaritelno

Moderated by Tiffany
    по точка 1 от правилника.

sajalqvam az go nqmam no mn bih iskala i az da go namerq...beshe mn tajno ako nqkoi go ima ili pak go nameri neka prati liako ste gledali filmcheto kakvo mislite za nego?
    Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...

Град
    в приказките.. :)
    Филмчето наистина беше много добро. Олицетворяваше напълно какво става със захвърлените кучета. Мм незнам много кофти ми стана докато го гледах, обаче си е истина това, което дадоха.
    Когато мъж говори мръсни думи на жена - това е сексуален тормоз, а когато жена говори мръсни думи на мъж - това са 15 импулса в минута.
    Кажеш ли му всичко направо, започва да те гледа накриво.

Повече от фен
    Град
    Недалеч
    i koe mu e tolkova dobroto na film4eto ?!

mislq 4e v http://torrents.bol.bg/ go ima

[size=10][b]

prosto beshe neshto koeto se zapomnq i varhu koeto bi trqbvalo da se zamislish..

Повече от фен
    Град
    Недалеч
    Цитирай Първоначално написано от mimetoo

prosto beshe neshto koeto se zapomnq i varhu koeto bi trqbvalo da se zamislish..
    4e az tova go znam otkakto se pomnq,i predi godini be6e o6te po -zanemareno polojenieto i ku4etata gi strupvaha murtvi i gi furlqha na buni6teto bez da gi bockat s leki injekcii ,i prekaleno mnogo vnimanie mu obru6tate,kato tolkova vi e mu4no si vzemete po edno be samo gi sujelqvate tiq kleti pomqri
    pptdavna sum se zamislila za6toto sum imala ku4e ot ulicata

Фен
    Град
    Добрич
    az si go izteglih film4eto,mnogo e tujno i daje po edno vreme kato go gledah se razplakah,gadna rabota
    Всичко започва и свьршва с теб
    ужасно много те обичам.
    Не би останало нищо от мен
    без теб ако сьм някой ден!!!

LyLa az bih si vzela kuche ot priuta no prosto jiveq v takav grad che nqma priuti za kucheta i te se razhojdat po ilicite kato svobodni grajdani.no za smetka na tova sam spasqvala 3 koteta ot smart i s tova iskam da ti kaja che ne gi jalvam samo a se opitvam i da pomogna

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си