Zdr ! Moq problem e sledniq zna4e ima edno mom4e ot moq klas , koeto predi vreme mi govore6e , 4e mn me obi4a kato priqtelka , 4e edvali ne az sma mu nai- dobrata fr ot daskalo ( ako ne i nai-dobrata) az nego sa6to go uvajavam i obi4am kato fr ! V posledno vreme oba4e toi vze da mi gvori kak ot mn vreme na sam izpitva jelanie da pravi sex s men , no to nqkolko sedmici an sam mi govori kak sexsa za nego ve4e e na zaden plan i zapo4va da me obi4a kato malko pove4e ot priqtelka ! Az si imam priqtel , toi sa6to si ima priqtelka , i moita i negovata vrazka traqt ve4e godina i nqkolko meseca ( negovata e po dalga ) Vednaj se celunah me , be6e hubavo , na men mi se iska6e da opitam ne6to novo na nego sa6to ! A predi a i sled samata celuvka toi se darje6e s men mn dobre : pregra6ta 6e me , celuva6e me po buzata , govore 6e mi kak sam bila kato beb4e za nego , kolko mu haresala celuvkata i t.n. Da oba4e sled vreme se okaza 4e edno dr mom4e ot moq klas me obi4a , no ne kato priqtelka , a kato momi4e ! Kogato dr mom4e ot moq klas razbra vse da se otdrapva za da ne drazni svoq priqtel , a men tazi negova postapka me drazni ! Onzi den np izlziah me i paks e celuvahme daje be6e mn hubavo to predi6niq pat , i toi otnovo mi govori kolko si me obi4kal i t.n. , no neiskal da pre4i an svoq priqtel , a kaot go pitah pone malko dalis e drazni toi otgovori 4e ima izvesten % ! Dnes skasah me sas moq fr za6toto me izkara 4e sam se praskala nared a tova NE E VERNO !!! Predi malko govorih sas M.( taka 6te nari4am mom4eto za koeto govoreh v na4aloto ) i go pitah kakvo 6te stane ako az eventualno mu kaja 4e go haresvam i iskam da hodq s nego , na koeto toi otgovori 4e nemoje da ostavi negovata fr no iskal ne6atat s men da se povtarqt , i nesikal da me gubi kato priqtelka nikoga. Kaza mi 4e ako se slu4elo ne6to m/u men i I. ( negoviq fr koito tvardi 4e me obi4a ) nqma da mu puka , no ako e ne6to m/u nas 6tqlo da mu puka ( tuk mn ne go razbrah kakvo ima6e v predvid, za6toto mi kazva6e 4e ne bi ostavil nego fr ) . otdelno moq fr mi lipsva no si mislq 4e 6te uspeq da go zabravq do tolkova 4e da nemislq za nego !
Kajete mi kakvo mislite za M. , dali samo sexs iska ( toi mi se zakle 4e ne e taka ) 4udq se dali vse pak bi ostavil negovata fr zaradi men ako se slu4i ne6to m/u nas sled izvestnio vreme ? 4udq se dali I. me obi4a istinski i kakvo da pravq s moq fr ? MOLQ DAITE SAVET !!!!

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ полека с шрифта §§