.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Devstvena li sum?

Guest

Devstvena li sum?

Znachi iskam da popitam ponejr skoro s priqteliq mi bqhme u tqh i si se natiskahme kakto obiknoveno i ostanahme bez drehi i...nali se seshtate toi pochna da si mi go vkarva obache ne celiq i nqmashe kruv nito me boleshe,a kogato trugneshe da go vkarva po na vytre me zabolqvashe i toi si go vadeshe...nz ne sum sigurna kajete mi devstvena li sum?!

Биологически девствена си до разкъсването на девствената ципа. Друг е въпроса как се е разкъсала тя - дали при полов акт, дали при спортуване, дали при някакакво друго действие от твоя страна...
    Също така девствена ципа може и да няма.
    А за мен - дествена си до първото успешно полово сношение, т.е. твойто май не се брои.

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    mi pri men nqma6e kruv sigurno i pri teb e taka prosto si edna ot redkite slu4ai pri koito nqma kruv spoko mislq 4e sa ti otneli devstvenosta

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Биологически девствена си до разкъсването на девствената ципа. Друг е въпроса как се е разкъсала тя - дали при полов акт, дали при спортуване, дали при някакакво друго действие от твоя страна...
    Също така девствена ципа може и да няма.
    А за мен - дествена си до първото успешно полово сношение, т.е. твойто май не се брои.
    Така е апЪк и ако искаш да си сигурна със сигурност отиди на лекар да те види и готово

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=33720&start

mmm mai veche ne si devstvena,ama za vseki sluchai davaite oshte vednaj i shte e sigurno
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Супер фен
    Oleee
    Predi izvestno vreme i az taka dulgo se 4udeh (bqh v su6toto polojenie), prosto ne mojeh da izturpq na bolkata, zatova spirahme
    4udeh se dali sum devstvena, no kato premislih, osuznah, 4e trqbva celiq polov akt da sme napravili i togava ve4e nqma da sum devstvena
    Razbira6 li?
    Vse pak si o6te devstvena
    P.P. Edin suvet ot men: struva ti se, 4e nqma da moje6 da izdurji6 s bolkata, no ne e taka prosto purvata edna minuta ot akta 6te te boli pove4ko, a sled tova "mu4enieto" stava po-leko i se turpi

emi dali si devstvena ili ne nqma kak da znae nikoi tuka ama mojei ve4e da ne si...puk za po sigurno kato si po4nala da prai6 ne6to s mom4eto svyr6i go do krai i ve4e 6te si sigurna...i vse pka ne shva6tam kakvo zna4eni ima...v kraina smetka ne se vodi 4e si pravila sex...dali si devstvena ili ne nqma zna4enie
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

Фен
    Град
    Blagoevgrad
    az pak mislq 4e vse o6te si si devstvena 6tom kogato e zapo4valo da te boli toi go e vadel pak i ne go e vkaral celiq vse pak. A otnosno tova dali 6te ti te4e krav...na men li4no ne mi te4e i me bolq mnogo malko ama mnogo taka 4e ne se kosi a probvai te pak vajnoto e da si spokoina i da se naslajdava6 na miga
    IzjivqvaI Vseki MIG kaTo PoSlEDen za Da MojE koGaTa dOIdE pOsleDNiqt dA nqMA Za KAkvo Da SAjaLqVash!!!

Има ли значение дали си или не си, сигурна съм, че скоро няма да бъдеш ; )

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Зависи. Девствена може да се разбира по два начина. Ако девствената ти ципа е "здрава" значи си, а що, си правила секс значи не си девствена. Ти си избери кое от двете

Мился,че си девствена.

1.ne e zaduljitolno da ima kruv purviqt put i pri men nqma6e.
    2.moje i da si devstvena,no ne e sigurno.na men mi se slu4i su6toto natiskahme se u tqh i kak stana vsi4ko ostanahme goli i toi mi go vkarva6e,no men mnogo me zabolq nqkolko puti i se otkazahme,a kogato probvahme za vtori put sled akolo 1 sedmica vuob6te ne me bole6e,ot tova sledva,4e me e otvoril o6t epurviqt put,taka 4e ne e mnogo sigurno dali si destvena ili ne.

[size=10][b]

Чудно ми е при момчетата как стоят нещата с тва дали си детствен или не, щото аз сам пробвал ама бех малак и кво сам направил един господ знае

Супер фен
    logi4no poglednato opredeleno ne si

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Голям фен
    Pri men nqmashe kryv i ne me boleshe...
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Guest
    Бръкни и провери де ние от къде да знаем следкато си е твоя ципата и несме ти го в карвали за да знаем.

Sys priqtelkata mi imame sy6tiq problem i nali vsi4ko si e kato horata, tri pyti sme go pravili ve4e, sys lubovna igra- pone 4as, sys mnogo laski, nejnost, vyzbujdame se vzaimno i se otdavame izcqlo edin na drug, no neq adski q boli .za6to e taka? ne sym go vkarval celiq, za6toto predi da uspeq tq me izgonva poneje adski q boli,a stra6no mnogo q obi4am i ne iskam da i pri4inqvam bolka i se maham ot neq. Pomognete, molq vi se?!?Zna4i pronikvam dolu gore okolo 6 santimetra, no nito e teklo kryv,a i vse o6te q boli ednakvo silno?

Повече от фен
    ami 6tom e devstvena parvo s prasti... ne dei vednaga sas penisa i gledai da e vazbudena togava bolkata e po malka

ami ne moje li bez prysti ne sme entusiazirani za ideqta s prystite?

Повече от фен
    Napravete go pak za da si sigurna!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си