.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Вярност?

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...

Вярност?

Мислите ли, че може човек да им само един сексуален партнъор цял живот? Или след като се омъжи/ожени да бъде верен до края на живота си? На мен ми се струва леко невъзможно...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Град
    Варна
    Според мен е повече от възможно,защото ако има истинска любов и постоянно разнообразие в една връзка партньорите няма да си омръзват, а повечето от изневерите в една връзка са от липса на разнообразие, така че е напълно възможно!

В днешно време - едва ли.

Познавам едни хора, вече са около 40-45, женени от 20години и ТЯ е спала единствено с мъжа си (за разлика то него разбира се, които е изредил половината и приятелки от гимназията), дори когато се е налагало да го чака да излезне от казармата (преди години са влизали в казармата за по-дълго време) тя не се е изкушила и не е спала с друг, въпреки категоричното разрешение, което е получила от мъжа си да го направи! Той излязал от казармата и веднага се оженили и от първят път, когато са го направили та чак до сега...тя му е била вярна!

Сега нещата обаче седят по по-различен начин - 15-17 годишните (да не казвам и по-малки) си хващат гаджета и решават, че е нормално да спят с тях, да водят полов живот, като допълнителна екстра в тяхната интимна връзка и честно казано според мен това е напълно нормално. Не зависи от тях това, че се разделят с първоначалните си сексуални партниори, намират си други и...просто няма начин.

След като се омъжи/ожени вече незнам...всичко си зависи от човека. С това, че се обвързваш с някой до живот, ти си положил клетва да си му верен, премислил си всичко преди това, но...понякога се случва и да нарушиш тази клетва, въпрос на принципи си е според мен.

Guest
    spored mene ne moje..to omruzva kolkoto i raznoobrazie da ti predlaga tvoq partnior v sexa...a obichta ne e vechna be hora..postepenno tq preprastva v privurzanost

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    razbira se 4e moje jiv promer za tva e maika mi govorili sme si na tazi tema otkrito i mi e priznavala 4e ne e i 4e nqma namerenie za6toto mnogo obi4a tatko

aDrenalin4e_f
    Guest
    НЕВЪЗМОЖНО!!!Не само от собствен опит,но и наблюдавайки хората около мен най-смело смея да твърдя,че подобно явление в днешно време е почти невъзможно,разбира се всяко правило си има изключения...Любовтта си е любов и е нещо прекрасно,на което много се възхищавам и се радвам,че съм го изпитала,макар и да съм била наранена,любовтта е за душата, сексът е за тялото,той си е чисто физическо удоволствие.Всеки знае,че съчетанието между двете е най-добро,обаче в днешно време то не винаги се получава.Който твърди обратното или още лети в облаците или пък е попадал в живота си от първия път на точния човек,което се случва доста рядко...

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Едва ли човек може да има 1 партньор цял живот не ми се струва възможно. Относно т'фа да бъдеш верен на партньора си до края на връската или живота мисля че е възможно,щото ако се обичат и двамата и ако се разбират ... отношенията им да се идеални ... смятам че могат да си бъдат верни

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Супер фен
    Purvo ne smqtam, 4e edna vruzka moje da su6testvuva "ve4no" (ili pone da e mnogo dulga) i da e pulnocenna...
    T.e. vruzkata 6te q ima, no nito tq 6te e interesna i raznoobrazna, nito 6te q ima onazi sladka trupka...
    A kolkoto do sexa...
    I az ne smqtam, 4e v dne6nite vremena moje da ima6 sexulani kontakti SAMO s 1chovek A i taka nqma da e interesno, sexut 6te e ednakuf...
    Trqbva da ima mnogo silna duhovna vruzka mejdu partniorite, za da sa zaedno ve4no i da ne si izneverqvat...i za men, da si pravil sex samo s 1chovek prez jivota si, e nevuzmojno
    Osven tova vinagi prisustva izku6enieto, jelanieto, koito te karat da go napravi6 s nqkoi drug...az ne kazvam, 4e vinagi s vseki sre6nat
    Ponqkoga trqbva da zabravim pravilata a i nali znaete...
    trqbva da jiveem s odovolstviq, za6toto sme rodeni ot udovolstviq

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=33722&start

az ne moga da povqrvam,che v dneshno vreme moje da se nabliudavat takiva sluchei,v koito momicheto da e spalo samo s edin myj,pak i mislq,che tva shte e prekaleno jalko(vse pak sexa si e raznoobrazie i da go napravish s ralichni hora,da si opital razlichni neshta shte da e mn po-qko ot vernostta)taka mislq az
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Мега фен Аватара на machoka
    Какво значи 'в днешно време'

Съдите за брачната институция по разюздени лигльовци на по 17?! Доста наивно.

Оженете се първо, после говорете така. Самия факт, че си женен/омъжена за някой, говори за пълно отдаване само и единствено на този човек, като това включва напълно и физическия аспект.

Град
    ....махайте ми се от главатааа
    Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla
    Purvo ne smqtam, 4e edna vruzka moje da su6testvuva "ve4no" (ili pone da e mnogo dulga) i da e pulnocenna...
    T.e. vruzkata 6te q ima, no nito tq 6te e interesna i raznoobrazna, nito 6te q ima onazi sladka trupka...
    A kolkoto do sexa...
    I az ne smqtam, 4e v dne6nite vremena moje da ima6 sexulani kontakti SAMO s 1chovek A i taka nqma da e interesno, sexut 6te e ednakuf...
    Trqbva da ima mnogo silna duhovna vruzka mejdu partniorite, za da sa zaedno ve4no i da ne si izneverqvat...i za men, da si pravil sex samo s 1chovek prez jivota si, e nevuzmojno
    Osven tova vinagi prisustva izku6enieto, jelanieto, koito te karat da go napravi6 s nqkoi drug...az ne kazvam, 4e vinagi s vseki sre6nat
    Ponqkoga trqbva da zabravim pravilata a i nali znaete...
    trqbva da jiveem s odovolstviq, za6toto sme rodeni ot udovolstviq
    =D> =D> =D>
    napulno saglasna

Супер фен Аватара на sometimes_
    Maika mi e tipichen primer za tova kogato e bila v 9 klas e trygnala s bashta mi, bil i e pyrvoto gadje i do sega ne e bila s drug osven s nego. Ama naistina malko hora mogat da go napravqt, osobeno sega...vseki smenq gadjeta prez den (obrazno kazano).
    I`m trying to make your dreams come true...

Град
    Toronto, Ontario, Canada
    1vo-az ne vqrvam v lubovta i za men lubov NQMA!
    2ro-i da q ima, tq ne e ve4na.. rano ili kysno "izdimqva prez komina"!
    otgovora na vyprosyt ti e NE! pove4eto ot omyjenite jeni sled 35 godi6nata si vyzrast po4va da gi trese trypkata za lapane na 4ujd patyr.. pri myjete.. na edin myj vinagi mu se 4uka i bi iz4ukal vsqka koqto e ne6to pove4e ot jena mu ili priqtelkata mu.. i pri dvata pola vaji praviloto 4e ako im se otdade vyzmojnost da se iz4ukat s nqkoi po-dobyr - 6te go napravqt!
    Ne moje Hui do kraia i dushata v Raia!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Какво значи 'в днешно време'

Съдите за брачната институция по разюздени лигльовци на по 17?! Доста наивно.

Оженете се първо, после говорете така. Самия факт, че си женен/омъжена за някой, говори за пълно отдаване само и единствено на този човек, като това включва напълно и физическия аспект.
    "В днешно време" не може да означава нищо друго освен "в днешно време" и не можеш да ми кажеш,че светът от преди не се е променил,защото ако бабите ни и отчасти майките ни са се влюбвали и женели за първия мъж в живота си,то ние вече отдавна не следваме тая философия,дори напротив-стремиме се да не постъпваме по този начин,най-малкото,защото самите ни майки(повечето) смятат,че са сгрешили като са постъпили така,гледайки обезумелите си мъже,който незнайно защо в средната си възраст карат "втори пубертет"...И да-разбира се,че съдим "по лиглювците на 17",защото те са бъдещето и по тях може да се съди най-добре как е и как ще бъде,пък и не забравяй,че тук сме само тийнеиджъри,тоест-ние сме "17-годишните лиглювци" и като такива вече съвсем не сме толкова "наивни",защото виждаме какво става с нас и покрай нас и как наляво и надясно само за секс се говори и как безразборно се прави...А що се отнася до "брачната институция"-да ти имам институцията,кой вече вярва в брака...иначе как ще си обясним факта,че по-голямата част от младите двойки вече дори не мислят за брак...Погледни реално на нещата,огледай се около себе си и ще разбереш,че времето наистина се е променило,а с него и хората и техните разбирания за някой неща

Guest
    Невъзможно поне от мъжка гледна точка ,но то има всякакви мъже де тоест заблудени моногамни.

Ми то това зависи от 4 фактора:
    1. Мъжът
    2. Жената
    3. Семейството, като цяло
    4. Живота извън семейството!

Първите 2 фактора са хората, като личности!
    Третия фактор е резултата от тези личности!
    И последния фактор може да развали първите три...въпрос на избор!

Фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Gabsi-to
    Според мен е повече от възможно,защото ако има истинска любов и постоянно разнообразие в една връзка партньорите няма да си омръзват, а повечето от изневерите в една връзка са от липса на разнообразие, така че е напълно възможно!
    i az sum na tova mnenie

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    spored men ne e nevazmojno ako obi4ash edin 4ovek istinski i iskash da si samo s nego i imash o4i samo za nego i toi su6to te obi4a adski mnogo i durji na tebe i se podurjash gledash da si po sexy samo zaradi tozi 4ovek e napulno vazmojno no zavisi ot 4oveka i ot haraktera

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    напълно възможно е според мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си