.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Българското безплатно онлайн списание за софтуер

http://www.thefreezone.info/ - това е сайта на "Българското безплатно онлайн списание за
    софтер - TheFreeZone", списанието по нищо няма да отстъпи на другите му конкуренти, скоро
    се очаква да излезе 2-рият брой на списанието. То съдържа ревюта на програми, трикове и съвети за
    Windows, както и друго свързано със софтуера, чувствайте се свободни да се регистрирате, защото като регистриран
    потребител имате право на достъп до статиите на сайта, които се увеличават постоянно.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Дизайна ме кефи. =D> \/

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Дизайна ме кефи. =D> \/
    Налииииииии и на мен точно това ми мина през главата :P

Miami Beach Mansion Tour Cruise
    Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Не е зле сайтчето.

Сокро се очаква вторият брой на списанието.

Първо благодаря за хубавите думи относно сайта и тук искам да съобща, че скоро време ще излезе втория брой на списанието, който ще надхвърли 35 страници полезна информация за софтуера, много ревюта на програми, трикове и съвети в лесни стъпки и още други изненади. Но за да имате достъп до всички услиги на нашия портал трябва да сте регистриран член - http://www.thefreezone.info/site/register.php

Втори брой

Скъпи приятели,
    Втори брой е вече официално готов за сваляне. Надяваме се тридесет и три страници от качествени статии да Ви харесат, вторият брой е поне 100 пъти по-добър от първият. Но първо трябва да се регистрирате - Стани член на списанието.

Дайта мнения!

Моля Ви, кажете си мнението за новият брой на списанието!

Мега фен Аватара на machoka
    Рекламата обаче тук не е препоръчителна, освен ако нямаш договорни отношения с ръководството на сайта.

Пп. Конкуренция на колегите от apps-bg.com ли правите?

Приятен ден желая.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си