- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Loko pd 1:0 CSKA !!!!!
A LEVSKI CHAMPION ALE ALE
A LEVSKI CHAMPION ALE ALE
A LEVSKI CHAMPION ALE ALE A LEVSKI CHAMPION ALE ALE A LEVSKI CHAMPION ALE ALE A LEVSKI CHAMPION ALE ALE A LEVSKI CHAMPION ALE ALE A LEVSKI CHAMPION ALE ALE A LEVSKI CHAMPION ALE ALE
Обичай този който те обича не този който те привлича!!!
Който ме обича, след мен да тича, който ме мрази, под мен да лази!!!
Браво на локо плд. Да ги видиме сега червените дупета.
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!
Ето,
Като чорбата дръпна със 7 точки преди края на 1ят полусезон, и едва ли не се мислеха за недостижими и за шампиони, а какво стана...пак ще издухат супата!\
/
Ще бъдете истински левскари, когато не сте "анти-цесекари". Научете го, омръзна ми да го повтарям вече.
А Левски, доколкото знам, отпаднаха от...Първенството или Купата, не помня.
След мача с Шалке, Левски ще са много изморени, така че няма да се изненадам ако ЦСКА им "сдерат" задниците![]()
и аз съм на това мнение.Първоначално написано от Fena
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Ми те ако Левски победят Шалке ще са яко купони и пиене така че няколко дена надали ще са в състояние за игра срещу ЦСКА![]()
Напомня ми за случката миналата година в Шампиоснаката лига. Мача беше Челси - Ливърпул, осминафинал ако не се лъжа... та Челси преди три дена бяха взели купана на Англия и нали се сещате колко са тренирали и са мисили за този мачКоето беше голямата грешка... треньора на Челси имаше 2 пръста сенки под очите, а играчите осъзнаха от къде са отпаднали едва на следващия ден
Не съм сигурен дали отпаднаха от Ливърпул, но съм сигурен че по такъв начин
![]()
shte ti kaja samo ednoПървоначално написано от Fena
LEVSKI NE SA CSKA !
Изказа се на място...аз досега си мислех че са един отбор пъкПървоначално написано от CuST0M1z3
![]()
3 дена им трябваха и на Челси да обиколят всички кръчми на островаПървоначално написано от priti_kiti
![]()
Да съм казвал че са еднакви някъде ? Дадох ги Челси просто за пример, защото ситуацията е идентична...
Да де верно, изключих варианта Левски да паднат и от Шалке, и от ЦСКА![]()
Levski da bie Shalke i stiga im tolkova. A macha v nedelq...e CSKA igrae po-dobre v Bulgariq. Levski tuka sa lamercheta ahahahaha
neznam kvo shte stane no trqbva levski da e champion za6toto 6te startira ot 3tiq predvaritelen kryg na shampionskata liga i shte ima 90 % shans da vleze v grupite
Всичко ще се реши на 2 Април. Който е по-добър да бие![]()
2т. забрана за ползване на профил
То беше ясно че ще паднат, мен ми е кеф със сигурна титла на Левски и 20лв. Ей коеф 10 rulez vs ЦЦК-то.