.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: qko ot4aqna sum

Град
    on the beach

qko ot4aqna sum

Zdraveite!Neznam ot kade da zapo4na tolkova mi e 6ibano.I taka minaloto lqto se vliubih misleh si 4e e samo uvle4enie,no ne bilo taka.Mom4eto nerazbra 4e go haresvam t1i kato nqmah smelost(sramejliva sum) da mu kaja,ne se i zapoznahme oba4e sum use6tala v nqkoi negovi deistviq 4e ne e bezrazli4en.Probvah s sms no toi neotgovori.Opitvah se da go zabravq ama neuspqh.Znam 4e e nevazmojno da se polu4i ne6to mejdu nas 6toto razlikata v godinite ni e mnoo golqma.Nemoga da izdarjam pove4e bez nego.Postoqnno e v mislite mi.Poprincip az sum mnoo vesel 4ovek ama naposledak 4esto se sduhvam.Kajete kvo da pravq?
    Love:The key that unlocks the hars of impossibility

Мега фен Аватара на machoka
    Обади ми се

.. а иначе, на колко сте години двамата? Това е важно, за да знаем какво да се посъветваме.

Guest
    az sum na 15 a toi na 22

Град
    on the beach
    tva bqh az otgore ne mi puka razlikata v godinite,seki ima pravo da obi4a i da bade obi4an
    Love:The key that unlocks the hars of impossibility

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    Emi to 7 godini ne sa mnogo naistina... az poznaam hora koito imat po 12 godini razlika i ne im prechi tva...abe za lubofta granici nqma... opitai da mu go kajesh v liceto ne s sms prosto tfa s sms za men e typu... ama ti si reshaash se pak

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си