znachi predi okolo 1 god se zapoznah s edna macka ... vidqhme se nqkolko puti v kompaniqta na obshti poznati , no m/u nas oshte shtom se vidqhme plamna nqkva iskrica ... na 4tiq put kato se vidqhme trugnahme no ne vsi4ko vurveshe kakto si mislehme predi tova ... tova che ne se poznavame mn dobre si kaza dumata , opredeleno se obichahme no ... ne se poznavahme hodihme 2 meseca bez 1 den i reshihme da ostanem samo priqteli no pone na men tova mi e neveoqtno trudno ... hodihme 2 meseca , ne hodim ot polovin godina veche i nqma i 5 min v koito da ne mislq za neq , vsichkite mi priqteli se opitvat da me razseqt no ne e tolkova lesno ... skoro ne izdurjah i i kazah vsichko , che oshte q obicham i tn i tq go prie super normalno (edvali ne veselo ) i po vsichko lichi che tq vse oshte ima chuvstva kum men , no e prekaleno gorda da si go priznae , a i dvamata poprincip sme edni ot nai-haresvanite sred horata s koito izlizame ... i kato trugnahme vsichki pochnaha da pravqt nqkvi inntrigi i da se probvat da ni skarat ... ... sega sled polovin godina q iskam obratno ! nie ot nqkolko meseca ne sme se vijdali na jivo , po cqla nosht si chatim v ICQ , no kogato stane vapros da se vidim go izbqgvame i vinagi si namirame izvinanie ... men lichno me e strah ot tova kak shte reagiram kato q vidq a neq ... neznam kakvo da pravq ? da produljavam da se opitvam da q zabravq ili da se borq za neq ? az si q iskam obratno , iskam da se borq za neq ... no ne sum siguren che ima smisal pls kajete nqkvo mnenie po vaprosa ... mersi predvaritelno \/