Първоначално написано от ReDMasteR
Е няма значение, нека хората учат. Аз лично не съм дизайнер и хич не ме бива с дизайна, така че затова ползвам доста повече PHP. Просто според мен един сайт трябва да е на първо мнясто функционален и чак след това красив. Естествено има изключения, щото примерно едно портфолио колкото и да е функционално трябва и да е красиво иначе просто се губи ефекта.
ПП Не твърдя, че без HTML може да се направи нещо, а точно обратното.
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!
Zna4i purvo bez HTML, nqma da e vaob6te stranica, za6toto 6te e samo suvkupnost ot scriptoveПървоначално написано от M@Dn3Ss
![]()
Hmm moje da se kaje, 4e az sam dizainer i spored men e po vajno dizaina da e na dobro nivo, za6toto primerno edin 4ovek ako vlezne v nqkoi sait i tozi sait ne go zavladee, to toi ne bi pone4il da go testva kato funkcionalnostTova e moqta logika
Ako vaob6te moje da se kaje, 4e edno 15 godi6no hlape kato men moje da misli logi4eski, no...
![]()
![]()
![]()
Ако все още те интересува html-а се свържи с мен по ICQ-то и ще ти обясня накратко.
xaxaxa aбе хора вие от каде падате ??!!?!![]()
HTML само по себе си не струва ПОЧТИ нищо...
pHp заедно с MySQL и съвсем малко HTML са ви нужни за една прилична уеб страница....
1 милион играят LineAge 2
1 милион играят Mu
5 милиона играят Cs
5 милиона чатят в скайп
само ти тъпако ми четеш подписа...
А ти от къде падаш?Първоначално написано от Bo0mer
![]()
HTML струваше много, но след навлизането на CSS-a не се използва максимално, а само част от таговете му... С CSS-a много лесно се изграждат пълноценни сайтове отколкото в табличен вид![]()
Но разберете РНР няма нищо общо с HTML&CSS по простата причина, че това е скриптов език и не може да се гради изцяло сайт на него, защото той не оформя графичния вид на сайта![]()
Погледни във www4u.search.bgПървоначално написано от ^^Iva^^
- има самоучител
алинк - активен линк, влинк- посетен линк, вероятно си видяла да ги пише при задаването на цветове ?
Мисията ми в живота е да те накарам да се усмихнеш