.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: HTML

Повече от фен
    Град
    Beyond the limits
    Цитирай Първоначално написано от ReDMasteR
    Цитирай Първоначално написано от M@Dn3Ss
    Така е, но мога да ти пратя скриптове само с PHP и CSS .
    Ne, blagodarq No vij sq, pak ti trqbva HTML, za da izpolzva6 DIV tag-a za CSS-a
    Prosto PHP e skriptov ezik i izpulnqva opredeleni funkci, a HTML&CSS-a oformqt dizain-a
    PS
    Malii kolko offtopic vkarahme

Е няма значение, нека хората учат. Аз лично не съм дизайнер и хич не ме бива с дизайна, така че затова ползвам доста повече PHP. Просто според мен един сайт трябва да е на първо мнясто функционален и чак след това красив. Естествено има изключения, щото примерно едно портфолио колкото и да е функционално трябва и да е красиво иначе просто се губи ефекта.

ПП Не твърдя, че без HTML може да се направи нещо, а точно обратното.

Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ReDMasteR
    Така е, но мога да ти пратя скриптове само с PHP и CSS .
    Ne, blagodarq No vij sq, pak ti trqbva HTML, za da izpolzva6 DIV tag-a za CSS-a
    Prosto PHP e skriptov ezik i izpulnqva opredeleni funkci, a HTML&CSS-a oformqt dizain-a
    PS
    Malii kolko offtopic vkarahme

Е няма значение, нека хората учат. Аз лично не съм дизайнер и хич не ме бива с дизайна, така че затова ползвам доста повече PHP. Просто според мен един сайт трябва да е на първо мнясто функционален и чак след това красив. Естествено има изключения, щото примерно едно портфолио колкото и да е функционално трябва и да е красиво иначе просто се губи ефекта.

ПП Не твърдя, че без HTML може да се направи нещо, а точно обратното.
    Zna4i purvo bez HTML, nqma da e vaob6te stranica, za6toto 6te e samo suvkupnost ot scriptove
    Hmm moje da se kaje, 4e az sam dizainer i spored men e po vajno dizaina da e na dobro nivo, za6toto primerno edin 4ovek ako vlezne v nqkoi sait i tozi sait ne go zavladee, to toi ne bi pone4il da go testva kato funkcionalnost Tova e moqta logika Ako vaob6te moje da se kaje, 4e edno 15 godi6no hlape kato men moje da misli logi4eski, no...
    :: Freerun - The Art Of Movement ::
    Официалния сайт на Action Team Plovdiv
    http://atp.free.bg

11

Ако все още те интересува html-а се свържи с мен по ICQ-то и ще ти обясня накратко.

От каде падате бе?

xaxaxa aбе хора вие от каде падате ??!!?!
    HTML само по себе си не струва ПОЧТИ нищо...
    pHp заедно с MySQL и съвсем малко HTML са ви нужни за една прилична уеб страница....
    1 милион играят LineAge 2
    1 милион играят Mu
    5 милиона играят Cs
    5 милиона чатят в скайп
    само ти тъпако ми четеш подписа...

Град
    Пловдив

Re: От каде падате бе?

Цитирай Първоначално написано от Bo0mer
    xaxaxa aбе хора вие от каде падате ??!!?!
    HTML само по себе си не струва ПОЧТИ нищо...
    pHp заедно с MySQL и съвсем малко HTML са ви нужни за една прилична уеб страница....
    А ти от къде падаш?
    HTML струваше много, но след навлизането на CSS-a не се използва максимално, а само част от таговете му... С CSS-a много лесно се изграждат пълноценни сайтове отколкото в табличен вид
    Но разберете РНР няма нищо общо с HTML&CSS по простата причина, че това е скриптов език и не може да се гради изцяло сайт на него, защото той не оформя графичния вид на сайта
    :: Freerun - The Art Of Movement ::
    Официалния сайт на Action Team Plovdiv
    http://atp.free.bg

Re: HTML

Цитирай Първоначално написано от ^^Iva^^
    Abe nqkoi da e zapoznat s HTML da go pitam za kvo slujat "alink","background","link","vlink" i razni takiva?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 1 от правилника!
    Благодаря!
    Погледни във www4u.search.bg - има самоучител

алинк - активен линк, влинк- посетен линк, вероятно си видяла да ги пише при задаването на цветове ?
    Мисията ми в живота е да те накарам да се усмихнеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си