.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    Фен Аватара на Г0ст
    Град
    Люлин

МомичеТА я обяснете

Hola.Принципно досега май несъм задавал нито един въпрос в този форум , а съм тук още от както е създадено преди доста годинки вече....та дойде времето и аз да питам нещо.
    Искам да попитам момичетата едно.Преди няколко седмици скъсах (тя мен) с приятелката ми.......2 месеца "заедно".......та следкато скъсахме нали продължихме да си лафим и тя ми каза едно нещо , което сега се сетих и немога да си го обясна.....та то беше "Всяко момиче , когато получи всичко , което е искало , в един момен осъзнава , че неможе да се възползва максимално".Както се досещате става дума за мен....та.......немога да си го обясна това нейно изказване.Питах я и нея какво би трябвало да означава това ама и тя незнаеше.......голяма шматка е )
    Та, ако някоя може да ми го обясни ще съм благодарен.Ако пък неможе - съжелявам , че загуби 1 минута от живота си да прочетеш този текст )

I wake up in the morning and I ask myself
    Is life worth living or should I blast myself

Мега фен
    Искала те е, тръгнали сте, забавлявали сте се и вече не И трябваш. Това означава.

Re: Момиче я обяснете

Цитирай Първоначално написано от Г0ст
    Hola.Принципно досега май несъм задавал нито един въпрос в този форум , а съм тук още от както е създадено преди доста годинки вече....та дойде времето и аз да питам нещо.
    Искам да попитам момичетата едно.Преди няколко седмици скъсах (тя мен) с приятелката ми.......2 месеца "заедно".......та следкато скъсахме нали продължихме да си лафим и тя ми каза едно нещо , което сега се сетих и немога да си го обясна.....та то беше "Всяко момиче , когато получи всичко , което е искало , в един момен осъзнава , че неможе да се възползва максимално".Както се досещате става дума за мен....та.......немога да си го обясна това нейно изказване.Питах я и нея какво би трябвало да означава това ама и тя незнаеше.......голяма шматка е )
    Та, ако някоя може да ми го обясни ще съм благодарен.Ако пък неможе - съжелявам , че загуби 1 минута от живота си да прочетеш този текст )
    kogato imash si4ko nqma za kakvo da se borish i veche ne ti e interesno neshto takova . no posta na `Death`Whore` e nai-tochnoto vypreki da zvu4i malko gadno

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    `Death`Whore`, права си,дори и да звучи гадно...

f@nt@zi@

Мега фен
    Почти всеки се е сблъсквал с подобен човек, използващ клишета или генерализации...

Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
    `Death`Whore`, права си,дори и да звучи гадно...

napalno prava e
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

aDrenalinka_f
    Guest
    Природата на човек е такава,че той винаги (почти винаги) се стреми към непостижимото,невъзможнот ...човек сякаш несъзнателно винаги си търси да се стреми към нещо...и когато няма вече към какво-било то в една връзка,то той вече не намира смисъл да се бори и ..да продължава.Всъщност аз се опитах да ти го обясня малко по-философски,иначе хората от форумчето добре са ти ги казали-с прости думички.Вади си сам изводите...

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Искала те е, тръгнали сте, забавлявали сте се и вече не И трябваш. Това означава.
    dam.. qvno si bil mn "lesen" i sled kato te e polu4ila e zagubila interesa si kam teb..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Мега фен
    Стига, стига. При големите хора няма "лесни", няма "внезапна загуба на интерес" и т.н.

aDrenalinka_f
    Guest
    hihihi...e nie sme ot"malkite" hora

Фен Аватара на Г0ст
    Град
    Люлин
    Абе небих казал , че съм бил лесен.Даже обратното - прекалено труден.Можеби просто и дадох прекалено много следтова.Всмисъл , че всичко , което поискаше от мен го имаше.Не говоря за предметни неща и такива работи.И можеби затова и омръзнах толкова бързо.И аз незнам.Малко е смахнато.Пък и за да опиша всичко , ще ми отнеме дни.Причината , да мисля , че несъм и омръзнал е че ТЯ правеше планове как ще си прекара с мен рождения й ден после лятото на море заедно........защото лятото тя там работи.....и т.н.Правеше си планове за нас и затова бях очуден , че така станаха нещата.Вобще останах с доста питанки ама по.добре да си останат незададени.Една от версите ми е че имаше едно момче по което беше хлътнала доста , а тя е човек , който неби тръгнала да прави нещо с друг ...... тоест да изневерява.После се оказа , че нищо не е станало с това момче ама както и да е.Иначе официялната версия по която и двамата се съгласихме беше , че несме готови са сериозна връзка.Абе много мога да плямпам ама аре стига задълбавах.Та благодаря много на всички ви.Особено на `Death`Whore` , защото ме кефи начина й на мислене........малко се засича с моя на моменти Иначе - знам, че това което казахте звучи гадно , но аз несъм човек , който ще се засегне от това.Само ще си направя изводите.То вече е минало , а човек неможе да променя миналото.Може само да определя бъдещето си.И като стана въпрос за бъдеще ми излезе още един въпрос в главата - да продължа ли да поддържам някакви отношения с това момиче или да я загърбя окончателно.Ние с нея принципно вобще несе засичаме навън и ако единят не потърси другия в момент когато си липсваме сигурно вобще няма да се чуваме.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Това доказва, че не трябва да бъдеш мъж под чехъл, щото иначе бая ще те мачкат!
    Левски шампион але але!

Ami tova e ,4e qvno i dvamata ne ste gotovi za seriozna vruzka!Prosto na neq i e omruznalo da e s edin i su6ti sled kato e uspqla da pritejava vsi4ko ||| Gadno nali?No horata sa gadni....kogato postignat ne6to ,to ve4e ne e jelano,nqma trupka!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Винаги е било трудно на мъжете да разберат какво точно искат жените (;
    Аз ще се опитам да обясня
    Когато сме абсолютно сигурни, че някой няма да ни зареже, докато ние не решим да скъсаме, сякаш губим интерес. Трябва да откриеш златната среда - да уважаваш и да обичаш момичето, но все пак да й оставяш поне малка капка съмнение, че може да те изгуби. Трябва да имаш характер, да можеш да й отказваш, да имаш много други интереси освен нея.. да не бъдеш задушаващ, да не я обсипваш с прекомерно много нежности (ограничавай се с това, така че тя да иска още), понякога трябва съвсем невинно да я караш да се съмнява... (не така че да я обиждаш и да я караш да се чувства предадена)... Просто тя трябва да знае, че я обичаш, но можеш и без нея. Прекомерната демонстрация на любов отблъсква. Но и постоянното чувство за несигурност също. Надявам се да съм ти помогнала (:

Фен Аватара на Г0ст
    Град
    Люлин
    Дабе.Това го знам ама мерси , че пак го каза.Тоест.......известно ми е , но е трудно да го постигна.Сигурно още нямам изграден като хората характер.............или поне несе научих , като найктина започна да се влюбвам в някое момиче да бъда малко по здържан.Та благодаря още веднъж на всички ви.За пореден път се обеждавам , че трябва да си следвам расъжденията си и представите си ТРЕЗВО , а не да се подвеждам от това толкова готино , но и коварно чувство любовта.

P.S. Много по гадно е човек никога да не е изпитвал истинската любов , отколкото да я е изпитал и да я е загубил (поне според мен) !!!

Labelle
    Guest
    Няма човек, който да не иска да е щастлив - обичан от приятеля/приятелката си, получаващ максималното от връзката си, това, което ти е казала приятелката ти........... хммммм безмислено клише за да обясни факта , че не изпитва нишо към теб и няма смисъл да е с теб, просто начин да те разкара любезно. Не се връзвай много на глупостите, които понякога изричаме Успех в любовта за в бъдеще

prosto ti si q privlichal, mn te e iskala ,bil si neshty kato prishtqvka za neq ,spechelila te e, opitala e vsichko koeto e iskala s tebe iii.....chao)))qvno si misli che nqma kvo dr da poluchi ot tebe....evala za dva meseca mn si i dal brao))))))))))))))

Голям фен
    mi iska6 ne6to,polu4ava6 go i ve4e ne go iska6...tva e...trqbva vinadi da se stremi6 da iska6 ne6to...kogato polu4i6 vsi4ko...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Това е ! Колкото и жалко да звучи за нея си бил просто прищявка другите форумци ти го казаха. Колкото и труден да си бил след като те е спечелила си и дал много ако не и всичко омръзнало и е просто Много често става така sorry

Голям фен
    Ami moje bi e iskala da kaje che kogato momicheto se otdade izcqlo na tova momche i to poluchi vsi4ko koeto e iskalo-toi da e edinstveniq,sex,lubov ..izvednaj vsi4ko omrazva ... Za tova v edna vrazka vinagi trqbva da e ima intrigata i momcheto da se bori za tova koeto iska ot momicheto shtoto inache e skuchno i na dvamata im pisva
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Фен Аватара на Г0ст
    Град
    Люлин
    Дабе.OK.Разбрах.Ай стига вече , че ушким останахме приятели с това момиче , а така ако продължавате ще се вбеся и ........... кофти става......пък тя утре има рожден ден.

hehe e za kvo da se vbesqvash taka i taka vsichko e prikluchilo mejdy vas... , a i nali znaesh che priqtelstvo v lubov stava no nikoga obratnoto))))priqtno prekarvane na rd-to i ))))

Мега фен
    Ти изпитваш чувства, нали? Като я виждаш, ще ти отнеме доста време да се отърсиш от тях.

Am vij sega, poprincip kogato edno momi4e, o6te pove4e tvoq biv6a ti kaje ne6to takova, tova ozna4ava, 4e tq ne se e vuzpolzvala, v smisul ne e ucenila tova koeto e imala, v slu4aq teb.Oba4e 6tom dori tq ne e znaela kakvo ozna4ava tova zna4i izob6to.............kazala go e za da ima kakvo da si govori
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

)))))) tva che ne ti e kazala kvo oznachava neznachi che neznae)))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си