- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- МомичеТА я обяснете
Смехория но брато най лесното е не и давай секс винаги когато поиска.
И изобщо бъди на принципа 50 на 50 даваш недаваш и така няма как да вземе всичко от връзката и ще иска още и още.
когато ходиш с човека с когото си искал толкова много ти трябват 1 2 целувки и ти омръзва ; Поне при мен е така ; Тя те е искала и те е получила ; Използвала те е и когато е видяла по - красиво момче вече не си и бил нужен
znam 4e kusno se setih da ti pi6a ama 4ui moito mneniice....zna4i 6tom ti go e kazala zna4i i e kofti 4e te e skusala i sega 4e 4uvstva vinovna 4e te e naranila a na tova koeto ti e kazala mi zvu4i mn poznato. vsmisul kogato ne6to ti go dostavqt na gotovo bez da se bori6 za nego to mn burzo ti omruzva zatova trqbva da nakara6 momi4eto da se bori za teb da q kara6 da revnuva ot nqkoi makar i malko revnostta v 1 vruzka e zaduljitelna i tova 4e ti si bil samo s neq na neq i e pisnalo ot teb i e zagubila vsqkukuv interes taka 4e ako iska6 koqto i da e vruzka da izdurji pove4e prosto napravi taka 4e tq da se 4uvstva pone malko zapla6ena ot druga za da ne te ostavi na drugata pomisli malko no tva si e moito mnenie![]()
jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb
Изглежда за 2 месеца не си я впечатлил с нищо и на нея и е минало.И вече не си и интересен.Ако бяхте издържали поне 6 месеца,едва ли така щеше да се държи с теб!
Не....много пъти съм се питал дали имам още чувства към нея и мисля , че нямам.Естесвено на моменти ми липсва супер много ама мисля , че това си е нормално.Кофтито е че ще се ядосам и ще хвана да и се развикам ....."Ти ме използва и вече като несъм ти нужен.......".Такива неща.И ще се скараме , а от това никой няма да спечели.Първоначално написано от `Death`Whore`
Еми принципно си права , защото като се замисля и аз понякога казвам някакви такива неща без да се замисля , какво казвам.Am vij sega, poprincip kogato edno momi4e, o6te pove4e tvoq biv6a ti kaje ne6to takova, tova ozna4ava, 4e tq ne se e vuzpolzvala, v smisul ne e ucenila tova koeto e imala, v slu4aq teb.Oba4e 6tom dori tq ne e znaela kakvo ozna4ava tova zna4i izob6to.............kazala go e za da ima kakvo da si govori![]()
Е да , но не значи , че и знае.Понякога човек говори без особено да мисли и се получават някакви такива странни изказвания.Smile)))))) tva che ne ti e kazala kvo oznachava neznachi che neznae)))
И това е възможност , защото първоначално следкато съкахме тя дълго ме питаше дали е постъпила правилно според мен.Даже , че е мислила пак да тръгнем.znam 4e kusno se setih da ti pi6a ama 4ui moito mneniice....zna4i 6tom ti go e kazala zna4i i e kofti 4e te e skusala i sega 4e 4uvstva vinovna 4e te e naranila a na tova koeto ti e kazala mi zvu4i mn poznato. vsmisul kogato ne6to ti go dostavqt na gotovo bez da se bori6 za nego to mn burzo ti omruzva zatova trqbva da nakara6 momi4eto da se bori za teb da q kara6 da revnuva ot nqkoi makar i malko revnostta v 1 vruzka e zaduljitelna i tova 4e ti si bil samo s neq na neq i e pisnalo ot teb i e zagubila vsqkukuv interes taka 4e ako iska6 koqto i da e vruzka da izdurji pove4e prosto napravi taka 4e tq da se 4uvstva pone malko zapla6ena ot druga za da ne te ostavi na drugata pomisli malko no tva si e moito mnenie
Иначе има още доста нещa , които несъм написал и които могът много да променят в мненията ВИ , но мен просто ме интересуваха думите и какво биха могли да значат , а не дали още имам чувства и други неща от сорта.Иначе отностно рождения ден и приятелството ни - не мисля да ходя на него , а само да и звинна.A приятелството ни е другия вариянт на това да се скараме доста жестоко.Просто реших , че ще е по добре всичко да си остане в миналото ни и да се разделим без скандали.Иначе , ако искам да се скараме най-малкото ще да е да я питам "Ти използва ли ме" тя да ми каже "Как можа да ме попиташ такова нещо" и т.н. ........лесна работа е
P.S. А най-интересното от всичко е , че всеки един от вас може евентуално да бъде прав.Само погледнете![]()
I wake up in the morning and I ask myself
Is life worth living or should I blast myself
`death`whore` e prava,a moje bi si i dal tvurde mnogo za tvyrde kratko vreme i tvyrde mnogo si i ugajdal i na neq veche ne i e bilo interesno..nqmalo e trupka
) shtom si mislish za neq i ti lipsva na momenti a i se draznish vse oshte zaradi tva koeto e kazala znachi ne ti e brazrazlichna...
))pak kazvam priqtelstvo v lubov stava no ne i obratnoto
)taka az si mislq
![]()
Така е.Първоначално написано от magi_megi
![]()
I az kato nqkoi drugi ot tozi forum mislq,4e tq te izpolzvala...ti si i dal vsi4ko...i si stanal bezrazli4en.Smqtam,4e tova sa ozna4avali dumite i
Първоначално написано от IdontGiveAfuck_
Тц........за приятебството , че в любов става , но не и обратното си прав/а , но за другото неси.
Emi spored men e si e imala vsi4ko lubov i taka natatuka.I prosto e iskala ne6to ne sigorno a puk s teb e bila sigorna v tvoite 4uvstva
e shtom ne sum prava za ostanaloto ...tva e hybavo za tebe))
Ne znam mn kak da ti go obesnq! No nz dali mn znam znachenieto..
1 momiche kogato postigne tova koeto e iskala.. i se naradva kolkoto da i e dobre, posle si dava nova cel! I tova za koeto za sega se e borila, iskala,
mechtaela e postignato.. idvat novi mechti i novi ambicji!!!!
Sigurno tq e iskala tova da izrazi, kogato e kazala tova izrechenie![]()
Преди 5 минути се обедих в едно нещо - МОМЧЕТА никога несе давайте на едно момиче да ви заслепи.Колкото и силно да обичате някое момиче , никога не разкривайте напълно чувствата си поради три причини.
1.Момичето ще види колко много сте зависим от нея и ще почне да си прави каквото си иска.
2.Може да скъсате , ако тя ви обвини , че сте прекалено хладен към нея , но ако наистина скъсате заради това то неси е заслужавало да бъдете заедно и няма да се чувствате като глупак.
3.Ще и омръзнете прекалено бързо.
Що се отнася до моя случай - една от най-тъпите ми постъпки.За щастие си направих изводите и мога само да ви кажа - не правете като мен , защото ще съжелявате.
При пръва възможност ще помоля МОДЕРАТОРИТЕ да заключат тематата , защото аз НЕ ЖЕЛАЯ да я обсъждам повече.
абе слънце аз искам да те питам ти съвет ли иска6 или иска6 да знае6 какво озна4ават думите и за6тото пове4ето ти дават съвет ??![]()
jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb
По желание на автора темата ще бъде заключена!![]()
Благодаря!