Абе небих казал , че съм бил лесен.Даже обратното - прекалено труден.Можеби просто и дадох прекалено много следтова.Всмисъл , че всичко , което поискаше от мен го имаше.Не говоря за предметни неща и такива работи.И можеби затова и омръзнах толкова бързо.И аз незнам.Малко е смахнато.Пък и за да опиша всичко , ще ми отнеме дни.Причината , да мисля , че несъм и омръзнал е че ТЯ правеше планове как ще си прекара с мен рождения й ден после лятото на море заедно........защото лятото тя там работи.....и т.н.Правеше си планове за нас и затова бях очуден , че така станаха нещата.Вобще останах с доста питанки ама по.добре да си останат незададени.Една от версите ми е че имаше едно момче по което беше хлътнала доста , а тя е човек , който неби тръгнала да прави нещо с друг ...... тоест да изневерява.После се оказа , че нищо не е станало с това момче ама както и да е.Иначе официялната версия по която и двамата се съгласихме беше , че несме готови са сериозна връзка.Абе много мога да плямпам ама аре стига задълбавах.Та благодаря много на всички ви.Особено на `Death`Whore` , защото ме кефи начина й на мислене........малко се засича с моя на моменти Иначе - знам, че това което казахте звучи гадно , но аз несъм човек , който ще се засегне от това.Само ще си направя изводите.То вече е минало , а човек неможе да променя миналото.Може само да определя бъдещето си.И като стана въпрос за бъдеще ми излезе още един въпрос в главата - да продължа ли да поддържам някакви отношения с това момиче или да я загърбя окончателно.Ние с нея принципно вобще несе засичаме навън и ако единят не потърси другия в момент когато си липсваме сигурно вобще няма да се чуваме.
I wake up in the morning and I ask myself
Is life worth living or should I blast myself