- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- МомичеТА я обяснете
Не....много пъти съм се питал дали имам още чувства към нея и мисля , че нямам.Естесвено на моменти ми липсва супер много ама мисля , че това си е нормално.Кофтито е че ще се ядосам и ще хвана да и се развикам ....."Ти ме използва и вече като несъм ти нужен.......".Такива неща.И ще се скараме , а от това никой няма да спечели.Първоначално написано от `Death`Whore`
Еми принципно си права , защото като се замисля и аз понякога казвам някакви такива неща без да се замисля , какво казвам.Am vij sega, poprincip kogato edno momi4e, o6te pove4e tvoq biv6a ti kaje ne6to takova, tova ozna4ava, 4e tq ne se e vuzpolzvala, v smisul ne e ucenila tova koeto e imala, v slu4aq teb.Oba4e 6tom dori tq ne e znaela kakvo ozna4ava tova zna4i izob6to.............kazala go e za da ima kakvo da si govori![]()
Е да , но не значи , че и знае.Понякога човек говори без особено да мисли и се получават някакви такива странни изказвания.Smile)))))) tva che ne ti e kazala kvo oznachava neznachi che neznae)))
И това е възможност , защото първоначално следкато съкахме тя дълго ме питаше дали е постъпила правилно според мен.Даже , че е мислила пак да тръгнем.znam 4e kusno se setih da ti pi6a ama 4ui moito mneniice....zna4i 6tom ti go e kazala zna4i i e kofti 4e te e skusala i sega 4e 4uvstva vinovna 4e te e naranila a na tova koeto ti e kazala mi zvu4i mn poznato. vsmisul kogato ne6to ti go dostavqt na gotovo bez da se bori6 za nego to mn burzo ti omruzva zatova trqbva da nakara6 momi4eto da se bori za teb da q kara6 da revnuva ot nqkoi makar i malko revnostta v 1 vruzka e zaduljitelna i tova 4e ti si bil samo s neq na neq i e pisnalo ot teb i e zagubila vsqkukuv interes taka 4e ako iska6 koqto i da e vruzka da izdurji pove4e prosto napravi taka 4e tq da se 4uvstva pone malko zapla6ena ot druga za da ne te ostavi na drugata pomisli malko no tva si e moito mnenie
Иначе има още доста нещa , които несъм написал и които могът много да променят в мненията ВИ , но мен просто ме интересуваха думите и какво биха могли да значат , а не дали още имам чувства и други неща от сорта.Иначе отностно рождения ден и приятелството ни - не мисля да ходя на него , а само да и звинна.A приятелството ни е другия вариянт на това да се скараме доста жестоко.Просто реших , че ще е по добре всичко да си остане в миналото ни и да се разделим без скандали.Иначе , ако искам да се скараме най-малкото ще да е да я питам "Ти използва ли ме" тя да ми каже "Как можа да ме попиташ такова нещо" и т.н. ........лесна работа е
P.S. А най-интересното от всичко е , че всеки един от вас може евентуално да бъде прав.Само погледнете![]()
I wake up in the morning and I ask myself
Is life worth living or should I blast myself