.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Za6to ne opita6 da s1zdade6 nqkakva strast i sas sega6niq si priqtel.Tova moje da te nakara da zabravi6 drugiq, da si dokaje6 4e moje6 bez nego, bez tezi taini porivi u teb...

не}|{на
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Jessika_MG
    Za6to ne opita6 da s1zdade6 nqkakva strast i sas sega6niq si priqtel.Tova moje da te nakara da zabravi6 drugiq, da si dokaje6 4e moje6 bez nego, bez tezi taini porivi u teb...
    Вече това правя,още довечера сме си намислили нещо,обаче с него става малко трудно работата,защото на него понякога му липсва въображение и...не че не се старае,ама в много от случайте(не всички,разбира се) не се получава,а може би и аз имам много високи претенции спрямо него,назнам..

Zabravi za lo6oto mom4e mila.Ot li4en opit znam,4e lo6ite mom4eta sazdavat samo problemi.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ще бъда кратка , за да не пукне някой от скука ...

Та... само като видях заглавието си казах : " НЕ Е ВЪЗМОЖНО! ЗАБЛУЖДАВАШ СЕ! "

Съвет : Остани си при гаджето .. (от личен опит ти го казвам)

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    KAkvoto ti kazva surceto pravi.stiga si go mislila tolkoz.Edin put jiveem

киро
    Guest
    е сърцето,ама после да не съжалява...Я по-добре си остани ти при приятеля,да не те боли главата после.Не мога да го разбера туй женското..все накъм забранения плод върви.......

Guest
    Цитирай Първоначално написано от киро
    е сърцето,ама после да не съжалява...Я по-добре си остани ти при приятеля,да не те боли главата после.Не мога да го разбера туй женското..все накъм забранения плод върви.......
    =D>

Az sumshto sum popadala v taka sitoaciq i moga da ti dam samo edin suvet POSLUSHAI SURCETOTI I PRI KOITO TE OTVEDE TOI SHTE E ZASHTOTO SURCETO NE MOJE DA TE IZLUJE!!Az taka napravih moq pravilen izbor namerih si momcheto koeto pritejava vsichki tezi kachestva i mi osigoravq vsichko,ako vsqko momiche si ima takova momche shte e super!!Nadqvam se da napravish pravilen izbor !!!Uspeh

V momenta sum v takava situaciq, i napravo imam chufstvoto , che nikoga nqma da moga da vzema re6enie s koi da buda....
    Mnogo e gadno, i ti su4ufstvam napulno...
    Budi sebe si-ima dostatu4mo drugi hora...

Haresva li vi...?
    http://vij.iako.info/steal.php?ID=21637

не}|{на
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от FCUK_ME
    V momenta sum v takava situaciq, i napravo imam chufstvoto , che nikoga nqma da moga da vzema re6enie s koi da buda....
    Mnogo e gadno, i ti su4ufstvam napulno...
    Нали..Отврат е!Въпреки че аз вече малко по-малко се ориентирам да ти кажа...Желая ти го и на теб!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си