- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- da obi4a6 dvama?....
Za6to ne opita6 da s1zdade6 nqkakva strast i sas sega6niq si priqtel.Tova moje da te nakara da zabravi6 drugiq, da si dokaje6 4e moje6 bez nego, bez tezi taini porivi u teb...
Вече това правя,още довечера сме си намислили нещо,обаче с него става малко трудно работата,защото на него понякога му липсва въображение и...не че не се старае,ама в много от случайте(не всички,разбира се) не се получава,а може би и аз имам много високи претенции спрямо него,назнам..Първоначално написано от Jessika_MG
Zabravi za lo6oto mom4e mila.Ot li4en opit znam,4e lo6ite mom4eta sazdavat samo problemi.
KAkvoto ti kazva surceto pravi.stiga si go mislila tolkoz.Edin put jiveem![]()
е сърцето,ама после да не съжалява...Я по-добре си остани ти при приятеля,да не те боли главата после.Не мога да го разбера туй женското..все накъм забранения плод върви.......![]()
=D>Първоначално написано от киро
Az sumshto sum popadala v taka sitoaciq i moga da ti dam samo edin suvet POSLUSHAI SURCETOTI I PRI KOITO TE OTVEDE TOI SHTE E ZASHTOTO SURCETO NE MOJE DA TE IZLUJE!!Az taka napravih moq pravilen izbor namerih si momcheto koeto pritejava vsichki tezi kachestva i mi osigoravq vsichko,ako vsqko momiche si ima takova momche shte e super!!Nadqvam se da napravish pravilen izbor !!!Uspeh![]()
V momenta sum v takava situaciq, i napravo imam chufstvoto , che nikoga nqma da moga da vzema re6enie s koi da buda....
Mnogo e gadno, i ti su4ufstvam napulno...
Нали..Отврат е!Въпреки че аз вече малко по-малко се ориентирам да ти кажа...Желая ти го и на теб!Първоначално написано от FCUK_ME
![]()