Ne6to mnogo lo6o..oburkva6to...Da ima6 dvama na surceto si..Ediniq e moqt priqtel-toi me obojava,gotov e vinagi da mi pomogne i vinagi mi e na razpolojenie,a iziskva ot men edinstveno da...sum s nego...ot dosta vreme sme zaedno i toi e neizmenna 4ast ot jivota mi...ne moga bez nego.Drugiqt-istinsko "lo6o mom4e",koeto ima e imalo i e vurtqlo na malkiq si prust mnogo jeni...otnovo se poznavame ve4e otdavna i na nqkolko puti sme se zaburkvali..poznavam go i sum imala begli vruzki s nego o6te predi da sre6tna priqtelq si,za men toi e mujut ,kojto ot stra6no mnogo vreme nasam az ne moga da zabravq,toi sqka6 zavinagi 6te si ostane v sureto mi-moje bi za6toto e purviq 4ovek,koito naistina sum obi4ala-adski silno i bolezneno..za6to bolezneno-za6toto na6ata lubov e nevuzmojna,toi e obvurzan muj ot godini,no me haresva..da me obi4a-neznam,dulboko se sumnqvam,edva li,ne !Neznam kakvo da pravq...to e qsno-da se opitam da go zabravq i da si buda i priqtelq mi-tova e nai-razumnoto,oba4e ne stava.Ima momenti,v koito toi otnovo nahluva v mislite mi i se 4uvstvam adski gadno i vinovno pred priqtelq mi..naj-lo6oto e,4e vuprosniqt muj tursi kontakti s men,iska da govorim,da produljavame da sme priqteli,a moje bi iska i ne6to drugo neznam...Ediniqt za men e podkrepa,istinski 4ovek,sigurnost,toplina,predanost,a drugiqt-skritoto sladko jelanie,strast,neopisuemo prejivqvane,istinska naslada i zabavlenie.......AKO NQKOI MOJE DA ME POSUVETVA ILI E IZPADAL V TAKOVA POLOJENIE,PROSTO DA PI6E,4E SUM MNOOOGO OBURKANA...izvinqvam se,4e e tolkova dulgo...