- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Sex s nepoznat. Za6to ne?
Kakvo mislite za sexsa s nepoznat?
Mnogo moi priqtelki mislqt 4e e mnogo tupo
No az si mislq 4e v cqlata istoriq si ima trupka
Nqkoi pravil li e sex s nepoznat?
Тръпка може и да има,но все пак е непознат
прави са приятелките ти....
mne ne odobrqvamПървоначално написано от noni_bonboni
![]()
![]()
ne e mnogo pravilno no.......trupkata si e drugo ne6to!az li4no ne sam no.................a we kvo ot tova nali e samo edna no6t ,ni6to nqma da stane ot edna no6t![]()
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
mi ne ne ba4ka
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
миии зависи честно казано![]()
![]()
![]()
SaMo LeVsKi ! ! !
Не знам дали е лошо или не, но да не се появят след време теми от сорта на "СПИН - защо не?"!![]()
Левски шампион але але!
Za men,za dapravish sex s nqkoi trqbva da go poznavash mnogo dobre i da imash 4uvstva!A,otnosno trypkata,ami to ako iskash moje i po-drug nachin da si syzdadesh trupka,no s poznat!Abe,ne znam-men ne me kefi!![]()
VSEKI OT NAS E ANGEL S EDNO KRILO I MOJEM DA IZLETIM SAMO AKO SE PREGARNEM SILNO!!!
az sam ZA sexa s nepoznat,pravila sam go i mi e haresalo,tai che.....koito iska da probva,obache ZADALJITELNO """"S"""" PREZARVATIV!!!!
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Ne go odobrqvam... Na mnenie sym, che trqbva da poznavash pone malko s choveka, s koito si lqgash. Dori i da se pravi s prezervativ, ne e garanciq, che nqma da se skysa, nali? Sled tova...az da si nosq posldestviqta. Tvyrdo NE !![]()
I`m trying to make your dreams come true...
rygai chushkata kwo te ebe w kogo q rygash
Dyra-Byra
Веднъж опитах. Тръпката си я биваше. Хареса ни. На третата сутрин осъмнах влубен до уши, казах и, тя каза че си имала сериозно гадже и е по-добре вече да не се виждаме.![]()
ot 1 strana dobre ot druga-ne![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Moje da stane tova 4e da se zarazi6 s nqkoq veneri4eska, a dosta ot tqh sa mnogo opasni.Az ne odobrqvamПървоначално написано от terry
Ne biva edna tr1pka da ni kara da riskuvame tolkova mnogo!
Че Za6to ne?
emi nogo e uslovno zavisi ama zashto ne ako mi dopadne i e v podhodashta sreda primerno na moreto... puk moje taka da mi stane i poveche ot poznat kvo... niama ako e nekoi pich da se opoznavame dve sednici dokato legnemmoje i parvata vecher slet kato sme se zapoznali
Правила съм го няколко пъти и ми хареса адски много, Сефтето ми също беше с един, дето се бяхме запознали с него преди няколко часа, и беше много голямо шоу.Ако някой те привлича сексуално, защо не? Като ти се прави секс с някой, защо да се мъчиш дни и седмици наред, да излизате и т.н. Пък после ако искате опознавайте се....
![]()
Тея дето споменаха спина... Ехооо... В 21 век сме... За предпазни средства да сте чували???![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Сексът с непознат е едно опасно,но сладко удоволствие,ако човек е любопитен може да опита,но да не прекалява...опасно е все пак...Много е лошо ако,обаче, се стигне до ситуацията наПървоначално написано от tech_noir
,това ранява...tech_noir![]()
exoooooo a za tva che stavat gafove s predpaznite sredstva da si chuvala?!!?!?![]()