- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Sex s nepoznat. Za6to ne?
A ti da si 4uvala za sladkite gospoji4ki na po 12-13 det se 4ukat s koito im padne.Ubedena sam 4e mnogo ot tqh zabravqt predpaznite sredstva!Първоначално написано от rosskata
Това си е до характер и разбирания!Това е типично за мъжете повече,отколкото за жените.Защото една жена прави секс с душата си,а един мъж - с "малкия си приятел".Жените влагат повече чувства и емоции,докато при мъжете е повече физическо.Не казвам,че всички 100% са така,но са малко тези,които не са.
Ами не съм правила секс с непознат, но не виждам нищо лошо в това, ако с някой човек се привличате чисто сексуално да го направите! Няма пред история, няма след история(най-вероятно), няма разправии и проблемации...просто задоволяване на нужди и правене на кеф....оферта си е к'во!![]()
Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
Ужас! Веднага спирам всякакъв секс... Никога повече...
Няма и да ям, защото чувала ли си колко хора умират от задавяне.
И на улицата няма да ходя да не ме блъсне някоя кола![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Сори за двойния пост.Първоначално написано от Jessika_MG
Не разбрах това какво общо имаше това... КОйто забравя за предпазните средства, си носи своята отговорност. Аз не го правя, сигурно и ти.
И пак- не мога да разбера защо си мислите, че може човек да се зарази само от непознат... Да не би факта, че познавате някой от няколко месеца/години, автоматично да изключва подобна опасност... Такава има при всички, независимо от колко време ги познавате.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.